Press "Enter" to skip to content

Ultimul mesaj postat de Iulia, mama sinucigașă pe Facebook, înainte de a-și încheia socoteala cu viața

Ultimul mesaj pe care mama sinucigașă din Timișoara l-a postat pe Facebook nu a dat de bănuit nimănui că, la scurt timp, tânăra va recurge la un gest nebunesc.

Iulia părea o mămică extrem de fericită și mândră, care își crește cu foarte multă iubire cei doi copii. Urma să se căsătorească cu fostul său partener de viață și părea că viața ei este așezată din toate punctele de vedere. În realitate, lucrurile nu au stat deloc așa, pentru că tânăra mămică a recurs la un gest necugetat  atunci când a hotărât să se arunce de pe un bloc de 10 etaje alături de copiii ei.

 

Niciunul dintre cei trei nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.Iulia era extrem de activă pe social media, acolo unde posta mereu imagini cu ea și cu cei mici. Pe Facebook părea o femeie împlinită, care nu duce lipsă de absolut nimic, dar se pare că lucrurile nu au stat deloc așa. Înainte de a-și pune capăt zilelor alături de cei doi copii, Iulia a postat pe Facebook un ultim mesaj. 

Iulia, ultimul mesaj postat pe Facebook

Pe social media, Iulia părea să fie foarte mulțumită de viață și de cei doi copii ai săi. După divorțul de tatăl copiilor, tânăra a încercat să-și refacă viața alături de un alt bărbat, dar nici această relația nu a funcționat întocmai bine.

După aceea, Iulia, împreună cu fostul soț, au decis să își mai idea o șansă, astfel că urma să se recăsătorească.

Ultima postare pe care Iulia a scris-o pe Facebook are legătură cu copiii săi, spunând că nu doar mintea unui copil trebuie educată, ci și inima.

„Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima”, a scris Iulia pe Facebook.  

Când părea că nimic tragic nu are ce să se întâmple în viața ei, Iulia a decis să își pună capăt zilelor și să ia viața inclusiv celor doi copii ai săi, băiețel și fetiță. În loc să meargă la grădiniță, Iulia s-a dus cu cei mici pe acoperișul unui bloc cu 10 etaje de unde s-a aruncat cu cei mici.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page