Press "Enter" to skip to content

Ultimele mesaje dintre Alina, adolescenta ucisă la Mangalia, și iubitul ei. „Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat”

Alina, o adolescentă de 18 ani, a fost ucisă la Mangalia de prietena ei cea mai bună, care apoi a abandonat-o sub bancă, într-un parc.

Alina, ucisă în Mangalia. Anchetatorii au descoperit apoi pe telefonul Alinei ultimele mesaje pe care și le-a trimis cu iubitul ei, chiar în dimineața crimei.

Fratele Alinei a dezvăluit că, de fapt, mesajele nu ar fi fost trimise de Alina, ci de prietena ei cea mai bună, Lorenna, care a ucis-o. Ar fi încercat, prin acel schimb de mesaje, să inducă în eroare pe toată lumea.

Ultimele mesaje dintre adolescentă și iubitul ei

Ea: Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat… Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de ajuns…

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară… Ai grijă de tine, Sergiu!

El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa? Răspunde, te rog!

Alina s-a dus la mare cu cea mai bună prietenă a ei, Lorenna, ca să se relaxeze și să se distreze împreună pe litoral, dar și ca să muncească în același timp. Se cazaseră într-o cameră de hotel din Mangalia, iar noaptea trecută s-au certat și ulterior Alina a fost găsită moartă în parc.

Cele două erau prietene încă din copilărie. Fetele s-ar fi certat pentru că victima își înșela iubitul, iar prietena ei era nevoită să mintă pentru ea. Tocmai de aceea între ele a izbucnit un conflict. S-au lovit reciproc, iar apoi Alina a fost ucisă. Ar fi fost băgată într-un geamantan, a dus-o cu un taxi în parc, iar apoi a băgat-o sub bancă, unde a fost găsită dimineața de un pescar.

„Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Nu mai respira. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred”, a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei duminică dimineaţa.

Anchetatorii au spus că fata era moartă de 4-5 ore și că, probabil, a fost ucisă la miezul nopții. Fata avea răni profunde la nivelul gâtului cu un obiect tăietor. Și pe corp avea urme care arată că a avut parte de o moarte violentă.

Principala suspectă în cazul crimei a fost reținută pentru 24 de ore.

Alina era bătută de tatăl ei

Alina avea o poveste impresionantă de viață. Provenea dintr-o familie săracă, cu cinci copii. Alina s-a văzut nevoită să plece de acasă din cauza bătăilor tatălui său. Din același motiv a plecat și mama ie, cu sora mai mică.

Alina a decis să fugă de acasă după ce tatăl ei a prins-o că și-a sunat mama, lucru pe care i-l interzisese, și a bătut-o cumplit.

”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare. Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă. Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea fata, în urmă cu trei ani, pentru vremeanouă.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page