Press "Enter" to skip to content

Ultima fotografie cu Flavius, elevul de clasa a VIII-a care a murit la banchetul de sfârșit de an, în Suceava. Colegii sunt devastați de durere: ”Păcat, înger drag”

Nimeni nu avea să prevestească tragedia care urma să se întâmple într-o familie din Suceava. Trebuie să fie cea mai frumoasă seară pentru Flavius, un elev de clasa a VIII-a, căci venise la banchetul de sfârșit de an. La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău, iar tatăl său, cadru didactic în unitatea de învățământ, a început să-l resusciteze, însă în zadar.

  • Flavius avea doar 14 ani și a murit în seara banchetului de clasa a VIII-a
  • Tânărul a sfârșit sub ochii părintelui său

La doar câteva ore după ce a ajuns la banchetul de clasa a VIII-a și la una dintre cele mai frumoase petreceri din viața sa, Flavius și-a pierdut viața și nimeni nu înțelege de ce s-a ajuns la o așa tragedie.

Absolventul în vârstă de 14 ani s-a prăbușit la pământ în jurul orei 23:00, chiar în timp ce se afla la petrecere, iar tatăl său, cadru didactic la școala respectivă, a văzut cum fiul său nu mai mișcă, potrivit observatornews.ro.

Flavius, elevul de clasa a VIII-a din Suceava, a murit la banchetul de sfârșit de an. Ultima fotografie cu tânărul înainte de deces

Atunci, bărbatul a alertat de urgență 112, iar până la sosirea medicilor a început singur manevrele de resuscitare. Tânărul intrase în stop cardio-respirator și a răspuns manevrelor, iar ulterior a fost transportat la spital, acolo unde din păcate a făcut mai multe episoade de fibrilație ventriculară.

În jurul orei 04:30, inima lui Flavius a încetat să mai bată, iar cu toții sunt șocați de tragedia care a avut loc.

Cu doar câteva minute înainte de a pleca la petrecerea unde și-a găsit sfârșitul, Flavius s-a fotografiat cu familia sa, cu mama, cu tatăl, dar și cu surioara mai mică. Tânărul era foarte fericit că urmează să meargă la banchet, dar fericirea familiei s-a ruinat în doar câteva ore.

Colegii săi sunt devastați de durere

Colegii tânărului sunt devastați de durere și nu le vine să creadă ceea ce s-a întâmplat. Familia lui Flavius se pregătește de înmormântarea, iar pe gardul școlii unde acesta a învățat a fost lipită o poză cu chipul tânărului, iar jos au fost aduse flori și lumânări aprinse.

Pe rețelele de socializare au fost postate o mulțime de mesaje de regret după moartea băiatului, iar colegii vor trebui să-l conducă acum pe ultimul drum.

”Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte, iar pe voi sa va mângâie!”, „Sincere condoleanțe! Drum lin către îngeri! Dumnezeu să vă dea putere și să vă întărească în această grea încercare! Fiți puternici pentru fetiță!”, „Doamne ce tragedie, sincere condoleanțe!! Multă putere pentru a trece peste acest eveniment neplăcut! Dumnezeu să-l odihnească în ceata drepților!!”, „Of, Isuse nu sunt cuvinte. cata durere și întristare. Păcat, înger drag odihna veșnică și părinților putere sa treceți peste această durere”, sunt câteva dintre mesajele postate pe paginile de socializare.

În ceea ce privește moartea sa, tânărul de 14 ani nu consumase alcool la petrecere, însă se pare că era cunoscut cu o formă gravă de epilepsie, iar starea lui s-a agravat în seara petrecerii. Totuși, oamenii au deschis o anchetă pentru a constata care a fost cauza decesului și ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânărul în seara neagră.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page