Press "Enter" to skip to content

Uite cum ne îmbolnăvesc oalele și tăvile din aluminiu: Sigur nu știai asta

Uite cum ne îmbolnăvesc oalele și tăvile din aluminiu! Dacă ai așa ceva acasă, aruncă-le! Este mai grav decât crezi…

Ce îşi face omul cu mâna lui, se numeşte… „sinucidere”.

Cam asta susţine doctorul Martin Scurr, specialist britanic în alimentaţie. Şi asta după ce o echipă de cercetători britanici a descoperit că ustensilele din aluminiu din bucătărie au efecte nocive pentru sustemul cerebral şi cardio-vascular.

Trebuie să fim conştienţi că atunci când gătim în tigăi sau oale de aluminiu, bucăţi microscopice din acest aliaj ajung în organismul nostru şi al celor dragi. Încă din 1921, de când au apărut pe piaţă primele produse din aluminiu medicii din întreaga lume au descoperit că cei care foloseau frecvent oalele aveau probleme de memorie şi concentrare.

În timp, majoritatea dintre ei au dezvoltat Alzheimer şi chiar demenţă. Conform doctorului Scurr, „cu toţii avem aluminiu în creier, care se fixează acolo prin alimentaţie, pentru că nu se dezvoltă în mod natural”.

Însă creierul nu îl poate elimina şi aliminiul continuă să se acumuleze aici. Însă nu numai creierul suferă din cauza acestui aliaj toxic pentru organism.

Rinichii sunt următorii pe listă şi o cantitate mare de aliminiu îi poate trimite pe mulţi la dializă.

Aluminiul nu este bun pentru gătit pentru că în contact cu acizii din mâncare şi cu temperaturile ridicate la care se prepară mâncarea eliberează în alimente o cantitate însemnată de săruri chimice

Acestea sunt absorbite de organism şi devin neurotoxine care otrăvesc sistemul nervos şi creierul.

Însă nu doar tigăile şi oalele sunt rele pentru organism. La fel se întâmplă şi cu sucurile, berea, vinul sau ceaiurile la doză. La fel de periculoase sunt şi medicamentele învelite în folie de aluminiu

Aluminiul este eliminat de organismul nostru, atâta timp cât nu ajunge se se sedimenteze pe ţesuturi, în sistemul vascular sau nervos. Ceaiul negru sau verde este un inamic redutabil în lupta contra acestui aliaj extrem de nociv pentru organismul uman.

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page