Press "Enter" to skip to content

Tunel săpat în închisoarea în care se află frații Tate. Cine a încercat să evadeze

O tentativă de evadare a avut loc în închisoarea în care se află frații Tate. Un deținut aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Capitalei a încercat să sape un tunel prin care să evadeze, dar a fost prins și a primit noi acuzații la dosar, iar cercetările în interiorul instituției sunt în desfășurare.

  • Încercare de evadare în arestul fraților Tate
  • Cum a început deținutul să sape un tunel

În centrul de arestare în care se află frații Tate a avut loc o tentativă de evadare în urmă cu doar câteva zile. Un deținut a încercat să sape un tunel în perete cu ajutorul unor componente metalice ale patului din celulă. Dorința lui de a scăpa de închisoare i-a adus și mai multe probleme.

Un deținut a încercat să sape un tunel pentru a evada din închisoarea în care se află frații Tate

Pe numele deținutului dornic de libertate s-a deschis un nou dosar penal, de data aceasta pentru tentativă la evadare şi distrugere. Totodată, în cadrul instituției se fac verificări interne cu scopul de a stabili împrejurările în care s-au produs faptele.

Luni, oficialii Poliţiei Române au informat că poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă au constatat că a fost distrusă tencuiala unui perete din zona geamului, într-o celulă, în data de 11 ianuarie.

„Din verificările efectuate a reieşit faptul că o persoană privată de libertate, folosindu-se de elemente metalice ale patului, ar fi distrus tencuiala unui perete, fără a fi afectată siguranţa deţinerii, încercând să ascundă aceasta cu ajutorul unor sticle şi burete, iar resturile rezultate le-ar fi ascuns într-un coş de gunoi, de sub pat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la evadare şi distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, au precizat oficialii instituţiei.

Aceeași sursă a transmis că, în urma acestui incident, la nivelul Poliţiei Capitalei au fost demarate verificări interne pentru a se stabili condiţiile în care a avut loc tentativa de evadare, astfel încât să se poată lua măsuri legale în acest caz.

În cazul fraților Tate, noutatea este faptul că averea din țară a celor doi milionari a intrat în administrarea statului românMașinile celor doi frați au fost ridicate pe platforme de autorități, sâmbătă, 14 ianuarie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page