Press "Enter" to skip to content

Trei zodii care vor fi cerute în căsătorie de Crăciun. Nativii spun marele ”da” în fața familiei

Vești bune pentru trei zodii din horoscop! Urmează să facă pasul cel m are în relațiile lor amoroase tocmai de Crăciun! Nativele vor fi cerute în căsătorie și vor spune marele ”da” în fața întregii familii. Iată cum vor fi surprinse de partenerii lor de viață și cum vor decurge lucrurile.

Cu toții știm cât de important este să ai familia aproape în momentele importante din viață, iar cererea în căsătorie este o astfel de ocazie. Partenerii a trei zodii din horoscop vor profita de acest moment și vor face pasul cel mare în fața persoanei pe care o iubesc. Ei vor crea un moment special, alături de toată familia.

Trei zodii care vor fi cerute în căsătorie de Crăciun

Cele trei zodii se logodesc în cel mai special moment al acestui an. Ele au parte de susținerea familiei și vor radia de fericire după ce vor primi inelul de la partenerii lor.

Nativele și-au exprimat mereu dorința de a se căsători și iată că cel mai așteptat moment va sosi curând. Mai au de așteptat mai puțin de două luni.

Prima zodie care se logodește de Crăciun este zodia Fecioară. Nativele au așteptat mult timp acest moment și au sperat că se va întâmpla cât mai curând. Nu și-au pierdut speranța, iar partenerii lor vor respecta dorința și le vor cere în căsătorie în prima zi de Crăciun. În timp ce se află la masă cu familia, ei vor face pasul cel mare.

A doua zodie pe care o așteaptă cu an plin cu pregătiri pentru nuntă este zodia Berbec. Nativele vor fi cerute în căsătorie și vor stabilu data exactă a nunții. Urmează o perioadă aglomerată pentru ele, însă vor trăi momentul pe care l-au așteptat mult timp. Nativele mereu s-au visat mirese, iar momentul magic apare în viața lor.

Zodia care nu se aștepta la acest moment

A treia zodie care trăiește momente unice de Crăciun este zodia Taur. Nativele nu s-au așteptat la acest moment, chiar dacă și-au exprimat de mai multe ori dorința de a se căsători. Însă, partenerii lor nu le-au dat semne că urmează să facă acest pas. Din acest motiv, vor fi în extaz, însă și șocate în același timp. Chiar și așa, își vor aminti cu drag de acest moment.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page