Press "Enter" to skip to content

Trei tineri morți și doi răniți grav, după ce mașina în care se aflau a intrat violent într-un stâlp, în Suceava

Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite, în urma unui grav accident rutier produs, în noaptea de duminică spre luni, pe raza localităţii Dorna Candrenilor, județul Suceava.

Cele cinci persoane se aflau într-un autoturism care a lovit violent un stâlp de electricitate, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit de Agerpres

„Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ, la un grav accident rutier produs pe raza localităţii Dorna Candrenilor. Accidentul rutier a fost sesizat de către echipajul SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Poiana Stampei, care se întorcea la bază de la o solicitare. A fost vorba despre un autoturism care a lovit un stâlp de electricitate din afara carosabilului, la faţa locului fiind identificate cinci persoane, două de sex feminin şi trei de sex masculin, trei dintre acestea fiind în stop cardio-respirator, două de sex feminin şi o persoană de sex masculin”, au precizat oficialii ISU Suceava.

Persoanele decedate sunt două tinere de 26 şi, respectiv, 18 ani, precum şi un tânăr de 20 de ani.

Ceilalţi doi tineri răniţi în accident au fost transportaţi la spital în stare de inconştienţă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page