Press "Enter" to skip to content

Trei tineri au murit într-un ACCIDENT teribil produs în Neamț. Două mașini s-au ciocnit violent

Un teribil accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, 31 martie, în localitatea Borca, din județul Neamț, s-a soldat cu moartea a trei tineri. Două mașini s-au ciocnit violent, în urma impactului ambele autoturisme răsturnându-se în afara șoselei.

În accident a murit unul dintre cei doi șoferi, un tânăr de 23 de ani. De asemenea, alți doi pasageri s-au stins, doi băieți de 17, respectiv 18 ani.

Șapte persoane în cele două autoturisme

În noaptea de 31 martie, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 17B, în localitatea Borca.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi condus un vehicul pe DN 17B, din direcția Poiana Largului spre Borca, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 18 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea a două imobile.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, în vârstă de 23 de ani și al unui pasager, în vârstă de 17 ani, ambii din același autoturism, din Poiana Teiului, precum și al unui pasager în vârstă de 18 ani, din al doilea autoturism, din județul Suceava.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală al conducătorul auto de 18 ani și a altor două pasagere, cu vârste de 19 și 22 de ani, din al doilea autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page