Press "Enter" to skip to content

Transformarea uriașă a lui Cătălin Zmărăndescu după participarea la „Survivor România”. Cât a slăbit fostul luptător în competiție

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat din competiția „Survivor România” marți, 22 martie. Această veste a șocat pe toată lumea, atât publicul, care au reacționat în mediul online, cât și concurenții aflați la ceremonie. Fostul sportiv a trecut printr-o schimbare radicală privind greutatea sa. 

Condițiile de la „Survivor România” nu sunt pentru toată lumea. În Dominicană, concurenții consumă foarte mult cocos, iar, în momentul în care câștigă jocul, primesc mâncare. Pe lângă condițiile grele, aceștia se antrenează și dau tot ce au mai bun pe traseu, unde au nevoie de energie și de îndemânare. Cătălin Zmărăndescu a dat tot ce a putut în competiție, iar acest lucru se vede chiar pe fizicul său. 

Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, Cătălin Zmărăndescu povestește cum a mâncat în ultimele două zile și așteaptă un cântar pentru a vedea greutatea sa. Când a intrat în competiție, acesta avea 114 kilograme, iar acum, a avut un șoc în momentul în care a văzut a are sub 90 de kilograme. Cântarul îi arată sportivului că a slăbit în mai puțin de trei luni 25 de kilograme.

„89 de kilograme am, frate! Și am venit cu 114. Doamne, nu cred. Cântarul nu minte. M-am cântărit abia astăzi după ce două zile am mâncat ca spartul. Că așa este după Survivor România, doar la Pro TV”, a fost reacția lui Cătălin Zmărăndescu.  

Mesajul lui Cătălin Zmărăndescu când a aflat că va părăsi competiția

Vestea că este eliminat din competiție a surprins pe toată lumea. Cătălin Zmărăndescu nu se aștepta la acest lucru, dar a acceptat cu fruntea sus și a mărturisit că se va întoarce acasă la familia sa. Acesta a avut un discurs mai lung de final în care a spus că nu mereu cei mai buni vor câștiga în viață.

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani. Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță, Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele.”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu la Pro TV.  

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page