Press "Enter" to skip to content

Tragedie uriaşă la „Chefi la cuțite”. Celebrul bucătar A MURIT şi a lăsat în urmă o soţie şi două fiice

Lino Bucci, concurentul care în 2019 i-a cucerit pe jurații de la Chefi la Cuțite cu preparatul său special, a murit. Anunțul trist a fost făcut de Mayla, fiica lui.

Lino Bucci a participat la Chefi la cuțite în anul 2019, în sezonul destinat familiilor, alături de cele două fiice ale sale, Mayla și Chiara, și soția, Felicia. Preparatele lor i-au impresionat pe jurați și au ajuns în echipa mov a lui Sorin Bontea.

Lino Bucci, bucătarul italian care i-a impresionat pe jurați la Chefi la cuțite a murit

Lino Bucci, concurent Chefi la cuțite în anul 2019, a murit. Bucătarul italian era căsătorit cu o româncă și aveau împreună două fete.

După ce a deținut un restaurant în România timp de 20 de ani, au decis să se stabilească în Italia, unde au luat-o de la zero.

Cea care și-a convins familia să participe la show-ul culinar a fost Mayla, care a fost de-a lungul timpului la mai multe emisiuni similare, pentru care declara că a făcut o pasiune. Anunțul tragic a fost făcut chiar de ea, pe rețelele sociale.

În timpul nopții de marți, 3 mai 2022, tânăra a publicat două fotografii pe Instagram, în care și-a luat rămas bun de la tatăl său.

„Adio, tati. Te iubesc pentru totdeauna. Vei găti pentru îngeri de acum înainte, inima mea”, a scris fiica lui Lino Bucci pe contul său de Instagram.

Mayla nu a precizat motivul morții tatălui său. Reacțiile apropiaților și celor care îi cunoșteau de la televizor nu au întârziat să apără. Cei mai mulți au încurajat-o pe Mayla și pe familia ei să rămână puternice.

Preparatul lui Lino Bucci și al familiei sale i-a cucerit pe jurații Chefi la cuțite. Părerea lui Florin Dumitrescu

În 2019, Lino Bucci, Felicia, Mayla și Chiara au participat la Chefi la cuțite, în sezonul familiilor. Jurații au fost impresionați, mai ales că nu se așteptau să aibă parte de un preparat atât de deosebit. Lino Bucci și familia sa au gătit ouă în două consistențe cu fondue de parmezan, fructe de pădure și crumble.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page