Press "Enter" to skip to content

Tragedie în showbiz. A murit o mare stea a muzicii pop, toată lumea o venera

Starul unei trupe K-Pop, în vârstă de numai 25 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa, chiar de către managerul său. Potrivit primelor informații transmise de polițiști, se pare că este vorba despre o sinucidere, dar se fac cercetări pentru a se afla cauza morții.

A murit în urma unei presupuse sinucideri

Artistul era foarte cunoscut atât în țara sa, cât și la nivel internațional. El a fost găsit mort, miercuri seară, în reședința sa, chiar de managerul său, după ce l-a sunat de mai multe ori.

Moonbin, membru al trupei K-Pop ASTRO din Coreea de Sud, a murit la vârsta de 25 de ani. Moonbin „a părăsit în mod neașteptat lumea noastră și a devenit o stea pe cer”, a anunlat casa sa de discuri, Fantiago. Conform poliției, acesta s-ar fi sinucis.

„Se pare că Moonbin și-a luat viața. În prezent, pentru a dermina cauza exactă a morții, discutăm despre efectuarea unei autopsii”, au transmis oamenii legii din Coreea de Sud, citați de BBC.

Coreea de Sud, cea mai mare rată de sinucidere a tinerilor dintre țările dezvoltate

Moonbin a lucrat ca actor și model înainte de a se alătura trupei de băieți Astro în 2016, la vârsta de 18 ani, un grup K-pop bine cunoscut. De asemenea, a cântat cu un subgrup numit Moonbin & Sanha, cu care se afla în mijlocul unui turneu mondial, ultima reprezentație fiind la Bangkok, pe 8 aprilie.

Casa de discuri Fantagio a dat un comunicat de presă și a cerut ca toată lumea „să se abțină de la informașii speculative și rău intenționate”, pentru ca familia artistului să-i poată aduce un ultim omagiul în pace. Moonbin s-a alăturat programului de stagiari al Fantagio când era copil, i-ar apoi s-a integrat în trupa Astro. Grupul era compus inițial din șase interpreți, dar un membru a plecat în februarie 2023.

Coreea de Sud are cea mai mare rată de sinucidere a tinerilor dintre țările dezvoltate. În timp ce rata de sinucidere globală scade, decesele celor în vârstă de 20 de ani sunt în creștere. Numai industria K-pop a înregistrat patru sinucideri în ultimii ani.

Cântăreața și actrița Goo Hara a fost găsită moartă în casa ei din Seul în 2019, în timp ce prietena ei apropiată, starul K-pop Sulli, s-a sinucis în același an după o lungă luptă cu hărțuirea online. În 2018, Minwoo din trupa de băieți „100%” a murit acasă, autopsia spunând că a suferit un stop cardiac. Jonghyun, solistul trupei SHINee, una dintre cele mai mari trupe de băieți din Coreea de Sud, a murit în 2017.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page