Press "Enter" to skip to content

Tragedie în Italia: Lună de miere sfârșită tragic!

Lună de miere sfârșită tragic pentru Antonela și Mark, în autobuzul morții din Italia

Marți seara, un tragic incident a avut loc în Mestre, în apropiere de Veneția, soldat cu decesul a 21 de persoane și rănirea altor 15, în urma căderii unui autobuz plin de turiști de pe o pasarelă peste calea ferată și izbucnirea unui incendiu.

Autobuzul implicate în accident era un vehicul electric, pus în circulație cu doar un an în urmă. Acesta transporta turiști străini care se întorceau dintr-o excursie de o zi la Veneția. Autobuzul a părăsit pasarela, trecând peste parapetul de protecție, și a căzut de la o înălțime de peste 10 metri, urmând să ia foc la impact.

Evenimentul tragic a avut loc în cursul serii de marți, puțin înainte de ora locală 20:00 (21:00, ora României), pe o șosea dreaptă și, de obicei, foarte circulată, care conectează districtul Mestre cu centrul istoric al orașului Veneția.

Antonela și Marko, tinerii proaspăt căsătoriți

Antonela și soțul ei Marko Baković, doi tineri croați, și-au unit destinele cu doar 20 de zile în urmă și au decis să petreacă luna lor de miere în Italia. Tragedia i-a lovit marți seara, când autobuzul pe care îl ocupau, împreună cu zeci de alți turiști, s-a prăbușit de pe podul din Mestre. Această catastrofă a dus la pierderea a 21 de vieți și la rănirea a 15 persoane. Din nefericire, Antonela nu a avut nicio șansă, pierzându-și viața pe loc, în timp ce soțul ei, Marko, a fost grav rănit și acum luptă pentru supraviețuire.

Potrivit informațiilor locale, cei doi tineri erau originari din cantonul croat Split-Dalmația și se căsătoriseră cu doar trei săptămâni înainte de tragedie. Antonela avea 25 de ani și era însărcinată în 6 luni.

Fotografiile de pe paginile lor de socializare îi prezintă zâmbitori și fericiți la nunta lor, care a avut loc pe 11 septembrie. Antonela strălucea într-o rochie albă, iar părul ei negru cădea grațios pe umeri. Marko era elegant, purtând un sacou și un papion. Într-o altă fotografie, se îmbrățișau, emanând dragoste.

Vacanța de vis transformată în tragedie

Italia, în special Veneția, a fost alegerea lor pentru luna de miere, în speranța de a-și îndeplini visul lor romantic. Cu toate acestea, vacanța lor în decorul pitoresc al orașului lagunar s-a încheiat tragic. Antonela a pierdut viața în accidentul de la Mestre, în timp ce soțul ei, în vârstă de 24 de ani, se află într-o stare gravă, internat într-un spital din Milano.

Conform publicației La Repubblica, Marko nu știe încă despre tragicul sfârșit al soției sale și întreabă repetat asistentele: „Unde este soția mea?”

Marți seara, înainte de ora 20:00, poveștea lor de dragoste s-a încheiat într-un mod tragic, cu accidentul oribil care a dus la moartea a 21 de persoane. Bilanțul este susceptibil de a crește, dată fiind gravitatea rănilor a cel puțin 10 persoane internate în secțiile de terapie intensivă.

Această tragedie cutremurătoare aduce în prim-plan problema siguranței în transportul public și ridică numeroase întrebări cu privire la condițiile de siguranță ale autobuzelor și a infrastructurii rutiere în general. Autoritățile italiene au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și pentru a identifica eventualele neglijențe sau defecțiuni tehnice care au dus la această tragedie.

Sperăm ca autoritățile să ia măsuri concrete pentru a îmbunătăți siguranța în transportul public și pentru a evita astfel de tragedii în viitor. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate și dorim un răspuns rapid și justiție pentru cei care au pierdut viața în acest tragic accident.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page