Press "Enter" to skip to content

Tragedie în fotbal! Rivalul lui Messi a murit! A fost împușcat în plină stradă

Un cunoscut fundaș, asasinat pe stradă! Lumea fotbalului din America Latină este în doliu după tragedia care l-a lovit pe un tânăr jucător de fotbal la vârsta de 26 de ani.

Fundaș asasinat pe stradă în America Latină

Fundaș asasinat pe stradă în America Latină! Este vorba despre Gilberto Hernandez Bultron, un fost adversar al lui Messi și Di Maria. Fundașul a fost împușcat în plină stradă la vârsta de 26 de ani. Acesta a evoluat pentru echipa de fotbal Independiente și pentru echipa selecționatei Panama.

Crima s-a petrecut pe stradă, acesta a fost împușcat, după care cei doi indivizi care l-au atacat au reușit să fugă cu taxiul cu care sosiseră la fața locului. Gilberto Hernandez a decedat ulterior, la spital.

Atacul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni în centrul orașului Colon din Panama. Fotbalistul se afla acolo împreună cu șase prieteni. Din păcate, gloanțele i-au lovit și pe aceștia, însă doar fotbalistul a decedat în urma atacului.

Deși poliția a deschis o anchetă în acest caz, nimeni nu cunoaște până în acest moment cauzele crimei. Se crede că jucătorul a fost victima unor criminali profesioniști.

Reacția tatălui lui Gilberto Hernandez

Tatăl fotbalistului a oferit un interviu pentru publicația locală „Critica”. Aici, el susține că îi iartă pe criminali, însă îi roagă să se predea autorităților.

„Îi iert pe cei care mi-au ucis fiul, dar trebuie să se predea”, a spus acesta.

Totodată, acesta i-a implorat pe polițiști și pe autorități „să pună capăt violenței care ne distruge țara”.

Din păcate, aceste cazuri de violență extremă nu sunt rare în orașul Colon. Potrivit publicației „El Heraldo”„orașul Colon, port la Marea Caraibilor, este unul dintre cele mai sărace din Panama, străzile fiind dominate de luptele dintre bandele de infractori”. Totodată, provincia Colon ar fi a treia cea mai violentă din țară.

Cariera impresionantă a lui Hernandez

Gilberto Hernández Bultrón (26 iunie 1997-3 septembrie 2023) a jucat pe postul de fundaș central. A jucat 105 meciuri în Liga Panameña de Fútbol, după ce a evoluat pentru Árabe Unido, Herrera F.C. și C.A. Independiente. A obținut două selecții pentru echipa națională a Panama, potrivit Wikipedia.

Hernandez a jucat contra lui Leo Messi pe „Monumental” din Buenos Aires. În 2022, Hernandez s-a alăturat Clubului Atletico Independiente din La Chorrera, Panama, unde a câștigat două titluri consecutive. În acest sezon, el a participat în trei meciuri și a înscris un gol pentru echipa „los aurinegros”.

Hernandez a debutat la echipa națională a Panamei pe 13 martie 2023, într-un meci cu rezultat de 1-1 împotriva Guatemalei. La doar 11 zile distanță, a jucat într-un meci amical împotriva campioanei mondiale, Argentina, suferind o înfrângere cu scorul de 0-2 pe stadionul „Monumental” din Buenos Aires. La finalul partidei, a avut ocazia să facă poze alături de Messi și Di Maria.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page