Press "Enter" to skip to content

Tragedie in cinematografia internationala. Un cunoscut actor si-a gasit sfarsitul intr-un accident aviatic, alaturi de cele doua fiice ale sale

Doliu in cinematografia internationala. Actorul Christian Oliver, recunoscut pentru rolurile sale in filme precum „Speed Racer” sau „Valkyrie”, a pierit impreuna cu cele doua fiice ale sale intr-un tragic accident aviatic in apropierea insulei Petit Nevis din Caraibe.

Actorul Christian Oliver a murit

In varsta de 51 de ani, actorul si fiicele sale, Madita in varsta de 10 ani si Annik in varsta de 12 ani, erau singurii ocupanti ai aeronavei care se indrepta spre St. Lucia. Zborul a avut loc de pe insula Bequia din Grenadine si, din pacate, aeronava s-a prabusit in ocean la scurt timp dupa decolare. Pilotul aeronavei, Robert Sachs, a impartit aceeasi soarta tragica.

Toti cei patru ocupanti ai avionului au fost gasiti decedati in urma eforturilor depuse de pescari, scafandri si membri ai garzii de coasta. Personalul militar a reusit sa recupereze trupurile celor patru, iar autoritatile au anuntat ca rezultatele autopsiilor, menite sa elucideze cauzele exacte ale decesului, vor fi facute publice.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page