Press "Enter" to skip to content

TRAGEDIE! Doliu fără precedent în România! Federația Română de Fotbal a făcut anunțul tragic

Doliu în lumea sportului! Unul dintre cei mai cunoscuţi medici care au activat la loturile sportive naţionale, Corneliu Bârsan, a murit la vârsta de 73 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de Federația Română de Fotbal (FRF).

„Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 73 de ani, a medicului Corneliu Bârsan.

Născut pe 11 iunie 1948, Corneliu Bârsan a activat timp de mai bine de două decenii ca medic la loturile naționale de juniori și a fost membru al Comisiei Anti-Doping a Federației Române de Fotbal. Condoleanțe familiei și celor apropiați!”, a scris Federația Română de Fotbal (FRF).

Personaj apropiat de conducerea FRF, doctorul stomatolog a fost în centrul unui episod jenant: a fost prins cu pliculeţe de cafea în buzunar, la o deplasare a lotului naţional.

”La un astfel de turneu efectuat în Israel, Bârsan a fost prins asupra lui, la un control de rutină, cu vreo 50 de pliculeţe de cafea, stârnind un moment jenant.

Aflat de faţă, ofiţerul de legătură, care asigura integritatea fizică persoanelor din delegaţia română, a rămas interzis, cu un sentiment de jenă, la vederea ”colecţiei” de pliculeţe cu cafea pe care Bârsan o adunase, pentru a o lua cu el acasă, în România. ”I se spune aspiratorul de suveniruri. Aspiră tot ce prinde, avea o slăbiciune pentru pliculeţele de cafea şi Nesscaffe Elite.

 
Aspira câte 5 pliculete o dată! Nu l-am mai văzut de mult şi chiar îmi este dor de el, căci este foarte simpatic, şi dacă mă duc acum la el în vizită, sigur mă serveşte cu o cafeluţă din plic Elite din stoc”, dezvăluia o persoană care a însoţit delegaţia tricoloră pe teritoriul sfânt, pe când Bârsan făcea parte din ea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page