Press "Enter" to skip to content

Tragedia dimineții în România! Au murit pe loc. Vestea tristă a zilei

Tragedia dimineții în România! Vestea tristă a zilei la nivel național. Câțiva oameni au murit pe loc în urma unui accident grav între două mașini și un TIR. Iată unde s-a petrecut tragedia.

Accident grav între Sighișoara și Târgu Mureș! Două mașini s-au lovit de un TIR

În această dimineață, 28 septembrie 2022, a avut loc un accident rutier pe DN 13 (E60) Sighișoara – Târgu Mureș, în localitatea Acățări, județul Mureș. Două mașini s-au lovit de un TIR. Anunțul a fost făcut de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit ISU Mureș, în accidentul respectiv au fost implicate patru persoane. Două persoane și-au pierdut viața pe loc, iar alte două sunt incarcerate. În acest moment, la fața locului sunt alocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș cu o autospecială de stingere și un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD, două mașini de teren și pompierii voluntari din cadrul SVSU Acățări.

Atenție! Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri.

Tragedie în România! Un bărbat și-a pierdut viața într-un mod tragic

Vă amintim că, zilele trecute, un român originar din Piatra Neamț se afla într-un autocar în drum spre Anglia când i s-a făcut brusc rău. I s-au acordat îngrijiri într-un spital din Ungaria și a fost externat în aceeași zi (16 septembrie 2022), doar ca puțin mai târziu să își găsească sfârșitul într-un accident rutier.

„La data de 26 septembrie a.c., cadrele Serviciului de Investigații Criminale au fost informate de către autoritățile din Ungaria, că persoana în cauză a fost victima unui eveniment rutier, petrecut pe 16 septembrie, pe teritoriul statului vecin, în urma căruia a rezultat decesul“, a comunicat IPJ Neamț.

Bărbatul se numea Ioan Aanei și avea doqr 56 de ani. Pe data de 14 septembrie 2022, acesta a plecat, împreună cu fiul său, cu un autocar spre Anglia. Două zile mai târziu, când se aflau în Ungaria, acestuia i s-a făcut rău și a fost internat. Externat în aceeași zi, nu a mai putut fi contactat de nimeni.

Astfel că, pe data de 17 septembrie 2022, fiul său a contactat Poliția din Târgu Neamț, orașul în care bărbatul dispărut avea domiciliul. El a dat informațiile despre cum i s-a făcut rău tatălui său și a solicitat efectuarea unei cercetări. S-au lansat trei ipoteze cu privire la ce s-ar fi putut întâmpla. Prima era că bărbatul ar fi încercat să se întoarcă în România. A doua era că și-ar fi continuat drumul spre Anglia cu alt mijloc de transport. A treia a fost că bărbatul ar fi fost implicat într-un accident rutier. Din nefericire, a treia ipoteză a fost confirmată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page