Press "Enter" to skip to content

Totul despre înmormântarea Reginei Elisabeta. Totul a fost pus la punct încă de pe acum

În vârstă de 95 de ani, regina Elisabeta a II-a nu dă semne de boală sau alte probleme de sănătate. Cu toate acestea, au fost deja stabilite toate detaliile pentru acest eveniment tragic, având în vedere că va fi ceva complex, ce va necesita atenție maximă.

Înmormântarea Reginei va provoca haos

Detaliile complete pentru înmormântarea Reginei Elisabeta au fost făcute publice în urma unei scurgeri de informații. În urma unei erori de securitate, fișierul care cuprindea toate detaliile în ceea ce privește marele eveniment a ajuns în mass-media, lucru ce a îngrijorat pe toată lumea.

Conform presupusului document, oficialii s-ar teme că se va ajunge la lipsa securității naționale din cauza aglomerației. Având în vedere că atunci se va circula liber, mulți vor veni să participe la funeralii și s-ar putea ajunge la lipsă de alimente în magazine, lipsă de suficient spaţiu de cazare și situația se va agrava.

Serviciile secrete britanice se tem că Londra va fi cu adevărat „plină” și milioane de oameni vor călători acolo. Timp de 10 zile vor putea să îi aducă un ultim omagiu reginei, iar forțele de ordine, securitatea trebuie să fie pregătită pentru orice. Astfel, regina va fi condusă pe ultimul drum abia după 10 zile

Planul de înmormântare a fost descoperit

Conform planului de înmormântare, în aceste zece zile vor avea loc tot felul de evenimente și ceremonii dedicate acesteia. Ziua decesului se va numi ZIUA D, iar la 10 minute de la tragicul eveniment, steagurile vor fi coborâte la jumătate de catarg. După ziua D vor începe diferite evenimente speciale în memoria Majestății Sale.

Imediat după moartea Reginei, fiul ei, Prințul Charles va susține un discurs în fața națiunii, urmat apoi de premier. Ziua următoare, la ora 10, va fi numit rege și toți cei care participă la eveniment vor fi îmbrăcați în negru.

De altfel, site-ul web al Familiei Regale se va transforma într-o pagină complet neagră cu o declarație scurtă despre moartea Reginei. Toate rețelele de socializare și chiar pagina oficială a Guvernului Britanic vor purta doliu, precum și oficialii, apropiații și alte persoane care au avut legătură directă sau nu cu regina.

În a treia zi, sicriul cu trupul Reginei Elisabeta a II-a  va fi dus la Palatul Buckingham. În a cincea zi, trupul Reginei va ajunge la Palatul Westminster, unde va sta timp de trei zile. În final, în a cea de-a 10-a zi, slujba de înmormântare va avea loc la Westminster Abbey.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page