Press "Enter" to skip to content

Top 5 cele mai rele zodii. Ei sunt nativii de care trebuie să te ferești cu orice preț

Compatibilitatea dintre zodii este cât se poate de reală. În viață întâlnim persoane mai bune și mai puțin bune, oameni cu care rezonăm și alții care știm că ne vor face rău, dacă le vom permite să intre în viața noastră. Ei sunt nativii de care trebuie sa te feresti cu orice preț. Ele sunt cele mai rele zodii.

Top 5 cele mai rele zodii

Berbec

Dintre toate cele 12 zodii, Berbecii sunt considerați cei mai vulcanici și explozivi nativi. Au un caracter foarte puternic și sunt atrași către lucruri ascunse și periculoase. Deși sunt carismatici, nativii din zodia Berbec îți acordă o singură șansă. Dacă ai pierdut-o, atunci vei simți pe pielea ta ce se întâmplă.

Rac

Nativii din zodia Rac pot părea răi pentru că sunt foarte selectivi cu persoanele din jurul lor. Persoanele născute sub acest semn de pământ sunt aerieni, dar senini. Le plac lucrurile simple, pentru că sunt leneși. Cu toate astea, Racii nu uită și nu prea iartă. Sunt foarte drastici și au capacitatea de a te scoate din sufletul lor mai repede decât atunci când aprinzi întrerupătorul de lumină.

Scorpion

Se spune că trebuie să te ferești de mânia unui Scorpion, deoarece ei nu iartă și nu uită nimic. Nativii acestei zodii de apă sunt persoane ranchiunoase și foarte răzbunătoare. Nu vei întâlni un Scorpion care să treacă ușor cu vederea peste faptul că l-ai trădat, dar nici peste faptul că ai uitat să-l saluți atunci când ai trecut strada.

Capricorn

Persoanele din zodia Capricorn nu putea lipsi din acest top al celor mai rele 5 zodii ale horoscopului european. Nativii acestui semn de pământ sunt firi arogante și posesive.

Un nativ din Capricorn se folosește de toate armele pentru a te face să te simți un om foarte mic, motiv pentru care nu au foarte mulți prieteni. Deși sunt inteligenți nativ, Capricornii sunt persoane de care trebuie să te ferești, pentru că sunt capabile să-ți facă rău doar cu câteva vorbe.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător este persoana pe care ori o iubești, ori o urăști. Nu există cale de mijloc. Sunt introvertiți, sarcastici, dificili și supărăcioși. Reprezentanții acestei zodii de aer sunt reci și calculați, incapabili de empatie. Deși au suflet bun, orgoliul lor îi împiedică să-și recunoască greșelile, alături de ei vei avea o viață tare grea.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page