Press "Enter" to skip to content

Theo Rose a apărut bătută la filmări! Ce s-a întâmplat cu jurata de la Vocea României: „Am petrecut câteva zile cu ochiul drept închis”

Theo Rose a postat pe reţelele sociale un videoclip carea devenit viral în doar câteva minute. Imaginile au avut un impact emoţional foarte mare şi asta pentru că personajul pe care artista îl interpretează a trecut printr-o situaţie şocantă.

Theo Rose a apărut bătută la filmări! Vedeta le-a arătat fanilor întregul proces prin care a trecut pentru filmarea scenei respective. De machiajul artistei s-a ocupat un profesionist, iar după câteva ore de muncă nu îţi mai puteai da seama dacă vânătaia este reală sau nu.

„Hai că ne-ai speriat câteva secunde, te pup și te ador” / „Doamne ferește! Ma speriasem rău”/ „Doamne fereşte. Prea adevărat”/ „Am văzut aseară episodul, chiar mă gândeam câtă muncă a fost la realizarea machiajului pentru scena cu bătaia”/ „Am crezut prima dată că ești bătută”, au comentat fanii vedetei pe Instagram.

În cadrul unui podcast, Theo Rose și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Anghel Damian. „Eu așa zic (n.r. Anghel Damian e iubirea vieții ei), e cu certitudine, dar nu vreau să par nebună. A fost pentru prima dată când m-a luat așa prin învăluire, nu am știut ce întâmplă. El e diferit, am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face, un bărbat care domină fără să mă domine și totul a plecat de la admirație, după care m-a tras curentul. A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug, a fost straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta din frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă și asta. Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în ultima vreme, chiar și fosta relație, noi suntem prieteni și în continuare și chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți în viețile amândurora, și eu sunt fericită și mi-e bine, și el e fericit și e bine”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page