Press "Enter" to skip to content

Testul de inteligență al săptămânii. Mută un singur chibrit pentru a corecta 8+3-4=0

Testele de inteligență sunt un ajutor de nădejde în lupta contra plictiselii. Mai mult, acestea ne pot ajuta și la îmbunătățirea anumitor calități. Dacă vreți să vă puneți la încercare aceste calități, vă propunem să rezolvați testul de mai jos.

Provocarea zilei

Acest test de inteligență a ajuns viral. În fiecare zi, oameni din mai multe colțuri ale lumii își pun abilitățile la încercare pentru a-l rezolva. Tot ce trebuie să faceți este să mutați un bețișor de chibrit în așa fel încât ecuația să devină corectă. De asemenea, aveți la dispoziție doar 9 secunde.

Care este răspunsul corect?

Timpul s-ar putea să vă fie unul dintre ce mai mari dușmani. Dacă nu ați reușit să rezolvați acest test, nu vă faceți griji. Răspunsul vi-l putem spune noi. Tot ce trebuie să faceți este să mutați un bețișor din primul număr 8 astfel încât să se transforme în numărul 9. Acesta mutați-l la rezultatul final, în așa fel încât numărul zero să se transforme în 8. Practic, ecuația corectă este 9+3-4=8.

lte răspunsuri

De asemenea, aceasta nu este singura soluție. Puteți opta pentru luarea unui bețișor din cifra 8, în așa fel încât numărul  să devină 6. Ecuația finală va fi, 6+3-9=0. Efectuarea unor astfel de teste vă poate ajuta la îmbunătățirea anumitor calități. Însă, există și alte lucruri pe care le-ați putea face pentru un creier sănătos.

Ce să faci pentru un creier sănătos

”1. Insist ca trezirea să fie cât mai de dimineaţă.

2. Dimineaţa imediat după ce ne trezim în prima oră să cautăm să respirăm aer curat. Indiferent unde ne aflăm această respirație este foarte bună.

Un membru al Academiei ruse ne-a spus odată cum să trăim 150 de ani sănătoși. A stat în Siberia şi asta era soluția nr. 1 – să respiri cât mai sănătos.

3. Urmează ceea ce ştim cu toţii: măsurile de înviorare, unde facem 15-20 de minute de activitate pentru a pune creierul în mișcare.

4. Micul- dejun – pe care trebuie să îl luăm calm, în liniște sau cu o muzică frumoasă. Mie îmi place muzica latino.

5. Prânzul nu trebuie prelungit şi trebuie luat în catităţi mici pentru ca sângele să nu se ducă brusc în stomac pentru digestie şi apoi ne simţim obosiţi şi să nu mai putem lucra.

6. Seara la fel trebuie să găsim ceva ușor care să îi facă bine creierului. Exemplu o friptură şi un pahar de vin”, a spus medicul Vlad Ciurea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page