Press "Enter" to skip to content

TEST IQ | DACĂ NUMERI DE LA 1 LA 100, DE CÂTE ORI VEI DA PESTE CIFRA 7?

Test IQ. Dacă numeri de la 1 la 100, de câte ori vei da peste cifra 7? Tu știi răspunsul la această întrebare? Răspunsul se află mai jos, în articol.

Cifra 7 are o însemnătate foarte mare, mai ales în numerologie. Aceasta se numește și „Cifra lui Dumnezeu”, este o cifră magică și spirituală și ajută la memorare. Apare în foarte multe culturi, sub diferite forme, având și o semnificație religioasă.

Cifra 7 se poate regăsi peste tot în lume: curcubeul are șapte culori, există șapte minuni ale Lumii Antice; există șapte continente, iar cerul este împărțit tot în șapte elemente (atmosfera, exosfera, lonosfera, termosfera, mezosfera, stratosfera și troposfera); în Japonia există „Cei Șapte Zei ai Norocului”. De asemenea, potrivit informațiilor, în Biblie, cifra 7 este menționată de 735 de ori. Iar, dacă sunt numărate și variațiile cuvântului șapte, apare de 860 de ori.

Potrivit specialiștilor, testele de inteligență reprezintă o metodă care face parte din diagnosticul psihologic și care stabilește, de fapt, gradul de inteligență pe care o persoană îl are. Multe persoane s-au întrebat dacă testul IQ reprezintă un instrument corect de măsurare a inteligenței și, nu de puține ori, au existat controverse în baza acestuia.

Test IQ. Dacă numeri de la 1 la 100, de câte ori vei da peste cifra 7?

Astăzi vă aducem în atenție un nou test de inteligență. De data aceasta, trebuie să numărați de câte ori apare cifra 7, dacă numeri de la 1 la 100. Trebuie să fii foarte atent!

Rezolvarea este foarte simplă. Cifra 7 apare de 20 de ori.

Și anume: 7, 17, 27, 37, 47, 57, 67, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 (atenție, sunt două cifre de 7 aici), 78, 79, 87 și 97.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page