Press "Enter" to skip to content

Test de inteligență provocator! Doar adevăratele genii cu abilități de Sherlock Holmes descoperă care dintre aceste femei este cea mai bogată

Test de inteligență provocator! Astăzi îți propunem un nou test de inteligență pe care adevăratele genii cu abilități de Sherlock Holmes îl rezolvă în doi timp și trei mișcări.

Test de inteligență provocator! Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi care dintre cele trei femei este cea mai bogată.

Test de inteligență provocator!

Atenție, dacă vrei să intri în liga geniilor cu abilități de Sherlock Holmes trebuie să rezolvi testul de astăzi în mai puțin de 10 secunde.

Dacă ai reușit să găsești soluția, te felicităm ești un adevărat Sherlock Holmes al plaiurilor mioritice! Dacă nu te vom ajuta noi și îți vom oferi soluția în imaginea de mai jos.

Ei bine răspunsul corect la testul de astăzi este Jessica. De ce?  Pentru că ea poartă pe mână o bijuterie originală de la Tiffany.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page