Press "Enter" to skip to content

Test de inteligență pentru matematicieni | Calculați în 3 secunde 4+444:44(4-4)

Vrei să știi dacă ai o minte sclipitoare și poți rezolva rapid orice? Gândul îţi prezintă un test de inteligență pentru matematicieni.

Calculați în 3 secunde 4+444:44(4-4)

Ai reușit? Pentru a rezolva în 3 secunde (adica „din ochi”), este de ajuns să realizăm ca avem de-a face cu o simplă sumă a două numere:

– primul număr este, bineînețeles, 4

– al doilea număr este rezultatul unei împărțiri înmulțit cu zero, deci este zero.

Așadar, rezultatul este, banal: 4.

Ce înseamnă nivelul IQ-ului?

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Sunt adevărate genii, descoperă teorii şi aparate noi. Reprezintă 0,2% din populaţie. Printre personalitățile contemporane cunoscute cu un IQ mare se numără Bill Gates sau Stephen Hawking.

Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie

În schimb, valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie. Persoanele cu IQ-ul acesta sunt specialişti, cercetători sau manageri foarte buni. Arnold Schwarzenegger și Nicole Kidman au un IQ care se încadrează în aceste valori.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page