Press "Enter" to skip to content

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul după 8 ani de relaţie: „Aveam nevoie de acest timp”

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul după opt ani de relaţie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună două fetiţe, care le bucură casa şi inimile în fiecare zi.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul după 8 ani de relaţie. Aşa cum este normal, căsnicia lor nu a fost doar lapte şi miere, de-a lungul anilor s-au confruntat cu probleme, însă au reuşit să treacă peste şi să menţină familia unită.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul

Cei doi s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit la emisiunea „Te vreau lângă mine”, difuzată pe Kanal D, ea era prezentatoare, iar el era solistul  band-ului. De atunci, mai exact opt ani, au rămas împreună, şi-au mărit familia şi îşi continuă povestea de dragoste.

8 ani de cand am facut poza asta, daca puteti sa va inchipuiti… Cand au trecut? Dar daca ma uit la cate s-au “adunat” pe langa noi, realizez ca aveam nevoie de acest timp„, a scris Tavi Clonda la imaginea postată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

De ce a ajuns Gabriela Cristea la „Urgenţe”

Gabriela Gristea și-a trezit soțul noaptea, pentru că se simțea rău, și au ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea a aflat că are o infecție la rinichi, iar acum trebuie să facă tratament. „Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat.

Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. A stat vreo 3-4 ore acolo ,iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”. a spus Tavi Clonda pentru ego.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page