Press "Enter" to skip to content

Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor nu știa că fiica lui e acolo: „Am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata”

Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor a fost audiat marți seară de către polițiștii din Mizil.

Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor spune că nici nu știa că fiica lui se află în această cabană. Incendiul s-a soladat cu șase morți, iar două persoane sunt încă dispărute.

„Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă. Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.) dacă știm mai multe – ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții. Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos, asta în funcție de ADN”, a declarat bărbatul, pentru digi24.ro.

Tragedia a avut loc în județul Prahova, în a doua zi de Crăciun. Ferma Dacilor, o pensiune din Gura Vadului, a ars din temelii marți dimineață. Șase persoane au murit, iar alte două persoane sunt date dispărute și căutate de autorități.

În momentul izbucnirii incendiului, în pensiune se aflau 26 de persoane care au participat la o petrecere. 18 au reușit să se evacueze la timp. Două persoane, un copil și un adult, au fost rănite.

Unitatea de cazare nu avea autorizaței de incendiu, iar în anul 2019 au fost făcute verificări, moment în care au fost găsite mai multe nereguli și s-au dat 6 avertismente.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page