Press "Enter" to skip to content

Tânărul din Brăila își săpa fântână cu ajutorul vecinilor, dar când au coborât au fost scoși la suprafață îngroziți, nu mai erau în stare să vorbească!

O întâmplare cu adevărat ciudată, care pare a fi de domeniul paranormalului, a avut loc în comuna Frecăței, din județul Brăila. Aici un tânăr voia să își sape fântână cu ajutorul unor vecini, însă a făcut o descoperire de-a dreptul șocantă.

În timpul lucrului, unul din vecini începu să strige de disperare și să urle; restul bărbaților l-au scos imediat pe om din fântana, dar acesta tremura de groază.

Tânărul a cerut și el să se afunde cu frânghia în fântâna aflată încă în construcție, era curios să vadă ce s-a întâmplat, mai ales după ce și-a văzut vecinul în stare de șoc.

Totuși, după doar câteva minute a ieșit și el, tremurând la rândul lui.

Ce se întâmplase de fapt? În urma afundării și alunecării tubului și fundului fântânii se realizase o prăbușire a peretelui de pietriș pe porțiunea de 60-70 de cm, nu spre interior, ci spre exteriorul

lăcașului unde fusese tubul, lăsând la iveală o gaură ce părea nemărginită atât în sus, cât și în jos, atât înspre dreapta, cât și înspre stânga, cum priveai prin spărtura de nisip.

Spațiul părea infinit și luminat într-o nuanță de roșu indescriptibil, asemănător cumva cu roșul soarelui ce apune în miezul verii. Din acest hău venea o muzică, un zgomot șuierător, înfricoșător, scrie antena3.ro.

Se pare că întâmplarea s-a petrecut în anii 80, iar la fața locului au apărut atât preotul, cât și milițianul alături de primarul satului. După ce preotul și-a scos sutana și a coborât împreună cu primarul, preotul a declarat irevocabil că este lucrarea diavolului, iar primarul a decretat că fântâna trebuie astupată, iar situația, imediat raportată la județ, scrie taifasuri.ro.

Spre miezul noptii, cand tânărul, impreuna cu iubita lui, se intorceau acasa, la poarta casei iubitei a aparut o masina neagra din care au iesit doi domni imbracati in costume negre, fara cravate, cu palarii si cu parul lung, curgandu-le pe langa urechi, asemanatori cu evreii ultraortodocsi pe care ii vedem la tv. Cei doi l-au convins pe tanar de faptul ca interese sus-puse cer astuparea fantanii si i-au oferit un plic cu bani, drept despagubire.

Unul dintre straini a vorbit ceva indescriptibil la un aparat bizar (nu existau telefoane mobile pe vremea aceea!) si imediat a aparut o autobetoniera imensa, in cabina careia erau doi muncitori in combinezoane negre. Imediat ce au astupat gaura, atat masina neagra,

cat si betoniera s-au facut nevazute, iar P. si iubita sa au constatat cu stupoare ca banii din plic se prefacusera in… praf! Numerele de inmatriculare ale masinilor, desi au fost notate de martori, acestea s-au dovedit ca aparatineau unor masini inexistente.

„Oamenii in negru” din Insula Mare a Brailei pareau a fi entitati sosite dintr-o alta lume. Nici azi nu se stie cine i-a chemat, de unde veneau, la ce aparate au vorbit si cu cine, cum au disparut intr-o secunda si mai ales ce au gasit fantanarii atat de infricosator. Un lucru e cert: in Insula Mare a Brailei, in comuna Frecatei, exista o poarta catre lumea subterana, necunoscuta noua si plina de mister. Surse: antena3.ro, taifasuri.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page