Press "Enter" to skip to content

Tânărul dependent de.. primește 700 de dolari bacșiș pentru o livrare de pizza

Jeff Louis primește un bacșiș de peste 700 de dolari după ce a onorat o comandă la o biserică din Ohio

Jeff Louis, un tânăr de 22 de ani din Ohio, lucrează la o pizzerie pentru a-și câștiga existența și pentru a nu mai depinde de banii părinților. Într-o zi, Jeff a primit o comandă specială pe care trebuia să o livreze la o biserică din apropiere. Ceea ce urma să se întâmple după aceea avea să îi schimbe viața.

Deși muncea de obicei începând cu ora 12, Jeff a fost chemat la serviciu mai devreme și i s-a dat comanda de la biserica apropiată. Când a ajuns la destinație, băiatul a fost rugat să intre și să-i dea personal preotului mâncarea. După ce a făcut asta, Jeff a fost luat prin surprindere de oamenii care se aflau acolo.

Toți cei prezenți în biserică au venit la el și i-au dat un bacșiș de peste 700 de dolari, o sumă cu mult mai mare decât prețul mâncării pe care a livrat-o. Jeff a fost atât de emoționat și recunoscător, încât a decis să împărtășească experiența sa într-un video care a ajuns la inima a mii de oameni.

În videoclipul său, Jeff a dezvăluit că, înainte de a începe să lucreze la pizzerie, a fost dependent de droguri și se află într-un proces de recuperare. În timp ce vorbea, vocea îi tremura, dar a reușit să mulțumească celor care l-au ajutat și îl sprijină acum să înceapă o viață nouă.

 Oamenii din întreaga lume și-au exprimat susținerea față de Jeff

După ce videoclipul lui Jeff a început să circule pe internet, oamenii din întreaga lume au început să îi exprime susținerea. Comentariile și mesajele de încurajare au început să curgă din toate părțile, iar Jeff a fost uimit de cât de multe persoane îi doresc binele.

În timp ce Jeff încă se luptă cu dependența sa de droguri, bacșișul pe care l-a primit l-a ajutat să-și facă o nouă impresie despre viață și să își continue lupta pentru un viitor mai bun.

 Jeff este un exemplu de curaj și perseverență

Povestea lui Jeff este cu adevărat una de inspirație. Desi a trecut prin momente grele din cauza dependenței sale de droguri, a reușit să se ridice și să înceapă o viață nouă. Munca sa la pizzerie nu este ușoară, dar Jeff își face treaba bine și este apreciat de clienți și de colegii săi.

În plus, gestul oamenilor din biserică care i-au dat bacșișul uriaș arată că există încă oameni buni în lume, care încearcă să ajute și să încurajeze pe cei care au nevoie.

În concluzie, povestea lui Jeff Louis este una de perseverență și curaj. Deși a trecut prin momente grele, el își continuă munca și lupta pentru o viață mai bună. Bacșișul pe care l-a primit este doar un exemplu al faptului că există oameni buni care încearcă să ajute și să încurajeze pe cei care au nevoie. Jeff este un exemplu de fapt că poți să treci prin momente dificile și totuși să te ridici și să începi o viață nouă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page