Press "Enter" to skip to content

Tânăra din Sibiu răpită a fost găsită. Copila era promisă și ar fi fost furată chiar de tânărul pe care îl iubea

Fata de 14 ani, răpită noaptea trecută din orașul Tălmaciu, a fost găsită într-o casă din satul Vad, județul Brașov unde se afla împreună cu iubitul ei, tânărul de 23 de ani suspectat că a pus la cale totul.

Polițiștii sibieni, cu sprijinul polițiștilor din Brașov, au găsit-o pe minoră într-un imobil de pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov.

Copila de 14 ani și iubitul său de 23 de ani sunt sunt conduși la sediul poliției din Sibiu. Cei doi vor fi audiați pentru a povesti cum s-au derulat evenimentele.

Copila pare teafăra, dar anchetatorii trebuie să afle dacă nu cumva, după răpire, a fost victima altor infracțiuni.

Cei patru bărbați reținuți au între 20 și 40 de ani și sunt din Avrig, respectiv Mârșa.

Sunt acuzați că, duminică, în jurul orei 03.30, au năvălit într-o casă din orașul Talmaciu, de unde au luat-o cu forța pe Luminița, o copilă de 14 ani pe care au urcat-o într-o mașină și au fugit.

Imediat a fost declanșat mecanismul „alertă răpire copil”, iar fotografia fetei și cea a suspectului au fost distribuite în întreaga țară.

Tânăra ar fi fost promisă 

Se pare că la mijloc ar fi o neînțelegere legată de căsătorie.

Părintii ar fi promis-o pe tânără unui bărbat pe care ea nu-l iubește. În schimb, spun anchetatorii, fata ar fi îndrăgostită de individul de 23 de ani.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page