Press "Enter" to skip to content

”SURPRIZĂ” NEPLĂCUTĂ PENTRU ANDREEA BĂLAN, ÎN MIEZ DE NOAPTE! A COBORÂT SCĂRILE ȘI A AVUT UN ȘOC: ”NU POT SĂ CRED AȘA CEVA”

Andreea Bălan a avut parte de o „surpriză” neplăcută, recent, într-o noapte. A coborât scările pentru a-și pregăti un ceai, însă când a intrat în living, a rămas extrem de surprinsă!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, fapt pentru care mulți români își împodobesc, încă de la începutul lunii decembrie, locuințele. Și artista Andreea Bălan a luat această decizie, casa ei fiind deja în ton de sărbătoare. La începutul lunii decembrie, cântăreața a împodobit bradul de Crăciun în camera de zi, însă noaptea trecută a avut parte de o „surpriză” neplăcută. Când a coborât scările casei pentru a-și pregăti un ceai, Andreea Bălan a rămas cu ochii ațintiți în living, acolo unde a găsit… bradul dărâmat! ”Făptașul”: pisica ei, Steluța. Și se pare că nu este prima oară când face acest lucru, fiind al doilea an la rând când animalul de companie reușește să doboare pomul de Crăciun.

„Am coborât pe la 12 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit, am coborât să îmi fac un ceai, dar… surpriză! Am găsit bradul dărâmat. Bradul era tot jos. (…) Steluța năzdrăvana. Deci nu pot să cred așa ceva. Bineînțeles că l-am împodobit din nou. Împodobește, despodobește! A devenit deja o tradiție, și anul trecut, și anul ăsta!”, a explicat Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page