Press "Enter" to skip to content

SURPRIZA ANULUI! CELEBRUL MANELIST ESTE TATA DIN NOU! ESTE GRAVIDA IN 9 LUNI SI A TINUT SARCINA ASCUNSA!

Este informația momentului în lumea showbizului românesc!

Lambada, mama fetiței lui Tzancă Uraganu, este însărcinată pentru a doua oară!

Bombă în lumea showbizului românesc! Tzancă Uraganu va deveni în scurt timp tată pentru a doua oară. Lambada, mama copilului său, a ascuns sarcina timp de nouă luni. Iată cum a reacționat Alina Marymar!

Lambada, iubita lui Tzancă Uraganu, este însărcinată

Lambada și Tzancă Uraganu s-au cunoscut când erau doar doi copii și au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În puținele sale apariții în lumina reflectoarelor, blondina a recunoscut de fiecare dată că mai sunt și alte femei în viața lui Tzancă Uraganu.

Ulterior, manelistul a părăsit-o pe blondină pentru Mădălina Miu, femeia cu care este căsătorit și în prezent, însă dragostea lor nu a ținut decât câteva luni, după care Tzancă Uraganu a început să se afișeze cu Alina Stoican.

Nimeni și nimic nu părea să le știrbească fericirea celor doi îndrăgostiți. Numai că, iată că Alina Marymar a aflat că Lambada este însărcinată pentru a doua oară. De asemenea, bruneta se înțelege foarte bine și cu Anais, fetița lui Tzancă Uraganu.

Cum a reacționat Alina Marymar când a aflat

Timp de nouă luni, Lambada a ascuns sarcina. În acest timp, Tzancă Uraganu a și mutat-o pe fosta lui parteneră de viață din casa în care locuiau împreună într-un complex rezidențial foarte cunoscut din Ștefănești.

Tot în acea zonă, Tzancă Uraganu a fost surprins în timp ce se juca cu fiica lui, așadar asta înseamnă că micuța Anais locuiește acum cu mama ei care este însărcinată, în Ștefănești, iar Tzancă Uraganu merge frecvent să le viziteze.

În ceea ce privește sexul bebelușului, se pare că acesta ar fi băiat. Așadar, celebrul manelist se poate mândri în scurt timp cu o fetiță și un băiețel. Lambada și Tzancă Uraganu au ascuns sarcina de toată lumea.

Atunci când Alina Marymar a aflat, a avut loc un scandal monstru între ea și logodnicul ei. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat după ceva vreme, iar Alina Stoican a fost și protagonista unui clip de-al lui Tzancă Uraganu.

Și dacă vă întrebați cum s-a apărat Tzancă Uraganu în fața Alinei Stoican, manelistul i-a spus logodnicei sale că Lambada era deja însărcinată atunci când cei doi s-au cunoscut. În continuare, manelistul a dat de înțeles că dorește să își continue povestea de dragoste cu Alina Stoican.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page