Press "Enter" to skip to content

Surprinzător cine a apărut la mormântul Denisei Manelista! Toată lumea a crezut că este un miracol

Au trecut aproape cinci ani de când Denisa Emilia Răducu a plecat din lumea celor vii. Cu puțin timp în urmă, la mormântul ei a avut loc o întâmplare ciudată, care a surprins pe toată lumea.

Fanii Denisei Manelista vizitează des mormântul acesteia pentru a-și arăta omagiile, dar cu puțin timp în urmă, a avut loc o întâmplare de-a dreptul bizară, care a pus internauții pe gânduri în legătură cu moartea cântăreței.

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu! Oamenii au crezut că nu este moartă, de fapt

O fană a Denisei, Mădălina, a venit la locul de veci al regretatei cântărețe pentru a-i aprinde o lumânare și pentru a-i spune o rugăciune. Tânăra purta ochelari de soare în acele momente, motiv pentru care înfățișarea ei a creat confuzie în rândul oamenilor.

Se pare că Mădălina și Denisa sunt foarte asemănătoare.

La fel ca și Denisa, Mădălina este blondă, are fața rotundă, ochi și buze mari, aceeași privire și aproape aceeași voce. Mai mult de atât, are și aceeași aluniță deasupra buzei, pe care o avea și regretata artistă. După ce imaginile cu aceasta au apărut pe internet, mulți oameni au crezut că Denisa Răducu a stat, de fapt, ascunsă, și că, în realitate, nu a încetat din viață. 

„Nu văd bine? E ce văd? E Denisa? În ce țară a fost? Cât teatru”, „Doamne, ce seamănă!”, „Seamănă enorm de mult”, „Eu la început am crezut că este Denisa” ”Băi, Denisa a murit sau nu?”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor Denisei.

Pe rețelele de socializare, Mădălina postează videoclipuri în care cântă melodiile pe care Denisa Răducu le-a interpretat de-a lungul vieții sale, iar vocea ei seamănă foarte mult cu a regretate maneliste.

Pe data de 23 iulie 2017, în jurul orei 04:00, o salvare a mers acasă la Denisa după un apel la 112.

Din nefericire, atunci când medicii au ajuns, artista intrase deja în stop cardio-respirator. Echipajele au făcut tot ce le-a stat în putință ca să o salveze pe cântăreață, dar în zadar. Denisa a pierdut lupta cu viața, în ciuda faptului că avea speranțe și era optimisă că-și va reveni. Artista a suferit ce un carcinom hepatocelular, cel mai grav cancer de ficat, iar starea ei s-a alterat cu o viteză uimitoare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page