Press "Enter" to skip to content

Supermarketul din Romania care scade preturile cu 90% in fiecare seara. Uite asa faci economie la banuti

Din cauza majorarilor de preturi la diverse alimente, oamenii sunt din ce in ce mai ingrijorati. Totusi, exista un supermarket care ofera reduceri substantiale, de pana la 90%, in fiecare seara, insa numai intr-un anumit interval orar.

Discounturi de 90% la lantul de supermarketuri Kaufland

Kaufland se remarca ca unul dintre principalii retaileri din tara, oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona produse la preturi reduse, uneori cu pana la 90%. Pentru a beneficia de aceste oferte, este important sa fii la curent cu promotiile saptamanale ale magazinului.

De multe ori, lantul de magazine lanseaza campanii si reduceri speciale pentru diverse categorii de produse, cu cele mai generoase discounturi aplicate la legume si fructe. Exista cazuri in care clientii au reusit sa achizitioneze cartofi cu doar 0,30 lei/kg.

Totusi, reducerile de 90% sunt valabile doar in intervalul orar 21:00 – 22:00.

Aceste oferte sunt regulate, asa ca trebuie sa fii atent pentru a profita de ele.

Un dezavantaj este ca, fiind seara, produsele disponibile sunt de obicei cele ramase pe rafturi, ceea ce poate insemna ca nu sunt intotdeauna in cea mai buna stare, mai ales in cazul legumelor sau fructelor. Cu toate acestea, sunt adesea oferte pe care nu le poti refuza.

„Stiai ca lantul de supermarketuri Kaufland din Romania ofera reduceri intre 50 si 90% in fiecare seara, intre orele 21:00 – 22:00? Este o idee buna sa faci cumparaturi seara la sectiile de legume/fructe, brutarie/patiserie si la carne/mezeluri”, a scris un utilizator pe TikTok.

Kaufland este unul dintre supermarketurile preferate ale romanilor

Romanii devin din ce in ce mai atenti la modul in care isi gestioneaza banii si mai ales la ce cumpara. In prezent, Kaufland si Lidl se numara printre lanturile de supermarketuri preferate de romani.

Lantul de magazine Kaufland opereaza in Romania aproximativ 175 de unitati. In anul 2022, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 16 miliarde de lei, in crestere cu 14% fata de anul anterior.

„Inainte de pandemie, se observa o tendinta de a prioritiza raportul calitate-pret, dar instabilitatea economica si provocarile financiare au readus pretul in prim-planul factorilor care influenteaza deciziile de cumparare”, explica Valer Hancas, directorul departamentului de comunicare si afaceri corporative al Kaufland Romania.

Un motiv pentru care romanii prefera Kaufland este proportia semnificativa de produse de provenienta romaneasca, aproximativ 84%, adauga Hancas.

„In portofoliul nostru se regasesc si produse de la producatori locali, disponibile doar in anumite magazine Kaufland, ca o modalitate de a sprijini afacerile locale si de a aduce produse specifice zonei catre consumatorii din acea regiune”, completeaza acesta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page