Press "Enter" to skip to content

Studenta din Timișoara care a ucis și tranșat un bărbat, eliberată din închisoare. Ce a decis instanța

În urmă cu 13 ani, o crimă a îngrozit întreaga lumea după ce o studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara, a ucis și tranșat un bărbat. Tragicul eveniment a avut loc într-o cameră de cămin, unde fata a fost ajutată de prietenul ei.

  • Studenta din Timișoara care a ucis și tranșat un bărbat, a fost eliberată.
  • Motivul eliberării ei.

Carmen Bejan, studentă la vremea respectivă, a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare. Femeia a stat după gratiile Penitenciarului Gherla timp de 13 ani, deoarece Comisia pentru eliberări condiționate din cadrul penitenciarului a fost de acord cu eliberarea acesteia.

Se pare că în timpul ispășirii pedepsei, femeia nu a avut probleme disciplinare, ba chiar a primit și recompense pentru bună purtare, lucru luat în considerare de către magistrații Judecătoriei Gherla.

„Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi în consecinţă: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN condamnată la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. 2. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 313 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Mureşan Năsălean Flavia se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 14.03.2022”, a decis instanța de judecată.

Crima a avut loc în anul 2009

Crima a avut loc în urmă cu 13, când studenta și iubitul ei de la vremea respectivă au ucis și tranșat un bărbat în camera de cămin a fetei. Cei doi criminali au cumpărat și un geamantan pentru a putea ascunde mai bine trupul bărbatului ucis.

Carmen Brejan și iubitul ei l-au atras pe bărbat în camera de cămin spunându-i că acesta poate întreține relații sexuale contra-cost, cu tânăra. După neînțelegerile pe care l-au avut în legătură cu suma pe care victima trebuia să o plătească, cei doi au recurs la crimă.

Pe timpul șederii ei în închisoare, femeia a muncit, fapt care i-a scăzut pedeapsa cu 428 de zile. În baza legii recursului compensatoriu, aceasta a beneficiat și de o reducere a pedepsei de 540 de zile. Decizia judecătoriei nu este una definitivă și poate fi contestată în termen de trei zile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page