Press "Enter" to skip to content

Soția lui George Simion, ipostază romantică cu alt bărbat! Cum s-a fotografiat Ilinca Simion

Ilinca Simion, soția liderului AUR, a fost prinsă într-o ipostază romantică cu alt bărbat. Totul s-a întâmplat de Valentine’s Day! Iată cum s-a fotografiat soția lui George Simion.

Ilinca Simion s-a fotografiat lângă alt bărbat de Valentine’s Day

Vineri, 17 februarie 2023, Ilinca Simion a postat o fotografie nouă pe contul ei de Instagram. Poza respectivă a devenit în scurt timp virală în mediul online, întrucât Ilinca Simion s-a fotografiat într-o ipostază romantică alături de alt bărbat.

Fotografia pare a fi făcută cu ceva timp în urmă, probabil cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Momentan, nu se știe cine este bărbatul respectiv.

Soția lui George Simion nu l-a etichetat și nu a spus dacă este rudă cu ea, amic sau un simplu model alături de care a făcut un pictorial pentru o revista glossy.

George Simion își dorește șase copii. Liderul AUR vrea să fie tată de fete

Vă amintim că, anul trecut, George Simion promitea că la sfârşitul lui ianuarie 2023 vom afla dacă va deveni sau nu tată, dar timpul a trecut, iar el nu a mai oferit detalii despre o eventuală sarcină a soţiei sale. În plus, din fotografiile postate de Ilinca Simion pe rețelele sociale nu se văd semne că ar fi însărcinată.

Vă amintim că, anul trecut, George Simion a declarat în cadrul unui interviu acordat pentru evz.ro că își dorește șase copii.

„Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, spunea, în ianuarie 2022, liderul partidului AUR.

Întrebat de jurnaliștii de la Capital.ro ce își dorește mai mult, băiat sau fată, liderul partidului AUR a spus că vrea să devină tată de fată. Întrebat apoi dacă botezul primului său copil va fi la fel de grandios ca nunta sa, George Simion a dat de înțeles că nu.

Acesta a explicat că sunt slabe șanse ca Ilinca, soția sa, să nască vara, ceea ce înseamnă că nu vor veni la fel de mulți oameni ca la nunta lor.

„Nu cred că va cădea vara, deci nu va fi cu așa multi oameni”, a fost răspunsul dat de George Simion.

Diana Șoșoacă nu crede că mariajul lui George Simion cu Ilinca Munteanu va rezista

Vă amintim că Diana Șoșoacă a recunoscut că este de părere că mariajul Ilincăi Munteanu cu George Simion nu va rezista, considerând că tânăra nu ar fi trebuit să renunțe la fostul ei iubit pentru a se căsători cu liderul partidului AUR.

Diana Șoșoacă este de părere că Ilinca Simion este o femeie sensibilă care nu ar avea de ce să se implice în lupta pentru puterea politică.

„Eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine.

Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, spunea Diana Șoșoacă în cadrul unui podcast.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page