Press "Enter" to skip to content

Soția lui Florin Salam, apariție de senzație la piscină. Roxana Dobre a atras toate privirile

Florin Salam e un bărbat norocos și cu siguranță invidiat de mulți domni. Partenera sa de viață, Roxana Dobre, atrage toate privirile la evenimentele unde merge, însă la piscină nici nu mai vorbim. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soția manelistului la relaxare, acolo unde a mers împreună cu copiii ei.

  • Roxana Dobre a mers la piscină alături de copii
  • Ipostazele în care a apărut soția lui Florin Salam.

Florin Salam și Roxana Dobre sunt cei mai fericiți. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu două luni, iar aceștia sunt extrem de împliniți de familia frumoasă pe care au creat-o. Manelistul o iubește la nebunie pe partenera sa de viață, iar cântărețul e invidiat de mulți bărbați pentru femeia pe care și-a ales-o lângă el.

Apariția de senzație a soției lui Florin Salam la piscină

Paparazzii Spynews.ro sunt cu ochii pe vedete, iar recent au surprins-o pe Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la o piscină din Capitală, acolo unde a ieșit să se relaxeze împreună cu copiii pe care îi are cu manelistul.

Cel mai probabil cântărețul se afla la evenimente, astfel că bruneta a hotărât să meargă doar ei cu copiii să se relaxeze într-o zi atât de caniculară. Evident, remarcăm trupul sexy al Roxanei Dobre, căci partenera lui Florin Salam a ales un costum de baie minuscul și care să-i scotă în evidență formele.

A îmbrăcat un costum de baie minuscul

Vedeta a decis să îmbrace un costum de baie dintr-o singură piesă, dar în care să-i fie vizibil abonomentul bine lucrat, dar și bustul generos. După ce a stat pe marginea piscinei, pe șezlong, și s-a dat cu loțiune și uleiuri pentru soare, Roxana Dobre s-a bucurat și de un cocktail rece în compania fetițelor sale.

Ulterior, soția lui Florin Salam și-a făcut ”curaj” și a mers către piscină, acolo unde bruneta a ezitat inițial să intre, însă a încercat să se acomodeze cu temperatura rece a acesteia și s-a stropit cu aceasta pe trup, spre privirile tuturor bărbaților aflați la piscină și care nu puteau să-și ia ochii de la ea.

După câteva minute de stat pe margine, Roxana Dobre a intrat în sfârșit în apă, acolo unde se aflau și copiii ei, iar aceștia s-au bălăcit zeci de minute și s-au bucurat de atmosfera plăcută, de soarele fierbinente, dar și de apa care îi ajuta să se răcorească.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page