Press "Enter" to skip to content

Soldații ruși, revoltați de condițiile în care au fost lăsați de Vladimir Putin. Militarii nu au mâncare de 4 zile:

Forțele lui Vladimir Putin sunt din ce în ce mai nemulțumite de condițiile oferite în răz.boiul cu Ucraina. Într-un videoclip, unul dintre soldați mărturisește că miltarii au fost lăsați fără mâncare de aproape 4 zile și vor să plece acasă.

Soldații ruși par din ce în ce mai nemulțumiți de condițiile în care au fost trimiși să atace Ucraina. Unul dintre miltari s-a filmat în timp ce făcea dezvăluiri incredibile despre cum au fost abandonați de lideri.

”Suntem aici de 3 sau 4 zile. Nu am mâncat mai nimic de 3 sau 4 zile. Sunt toţi băieţii care au fost lăsaţi aici pe post de carne de tun. Ne-am adunat aici cu toţii. Acum ne spun că trebuie să semnăm nu ştiu ce hârtii, că altfel ne concediază. Ziceau că mâine ne concediază, dar azi ne-au trimis aici. Nimeni nu este de acord cu aceste negocieri. Ne-au lăsat aici pe post de carne de tun! Aici sunt toţi băieţii. Unii au mu.rit, alţii au rămas în viaţă. Şi stăm aici cu toţii”, a mărturisit unul dintre soldații ruși, potrivit Antena 3.

Potrivit soldatului rus, miltarii au fost lăsați fără mâncare de aproape 4 zile. Ba chiar mai mult, aceștia sunt amenințați că vor fi concediați dacă nu semnează actele trimise de lideri. Unii dintre ei au mu.rit, iar alții vor să plece cât mai repede acasă.

„Ne-au adus aici, chipurile să ne pregătească, să învăţăm. Ce să învăţăm? Nu ne aduc nimic. Noi acum aşteptăm ca ei să ne ducă peste graniţă. Este deja a treia zi în care ni se spune că o să ne ducă, dar nu vine nimeni să ne ducă acasă. Am dormit pe jos şi am stat fără apă şi mâncare. Suntem uzi la picioare. Nici nu mai ştim ce să facem. Aşa lucrează ei! Vor să fie doar ei acoperiţi”, a adăugat acesta.

Soldatul susține că armata a fost adusă în Ucraina și abandonată de lideri. Chiar dacă au fost anunțați că li se vor aduce alimentele necesare pentru supraviețuire, militarii ruși sunt lăsați fără mâncare de aproape 4 zile și se zbat să trăiască.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page