Press "Enter" to skip to content

Șoferița de autobuz din New Jersey a scris un bilet emoționant părinților doi copii care au arătat compasiune față de un coleg cu dizabilități.

Bucuria unui profesor de la școala din New Jersey, care a scris un bilețel părinților pentru a le spune cât de minunați sunt copiii lor, a oferit inspirație și speranță într-un moment în care lumea pare să se confrunte cu tot mai multe probleme sociale.

 O surpriză minunată

Când copiii tăi vin acasă de la școală cu un bilet, părinții uneori se tem că vor primi vești proaste, profesorii le scriu câteodată scurte bilete părinților despre comportamentul greșit al copiilor. Dar pentru un cuplu din New Jersey, un bilet primit de la șoferul autobuzului de școală a venit cu o surpriză minunată. Cindy Clausen a fost emoționată de comportamentul frumos al unui frate și o soră care mergeau cu autobuzul ei la școală. Acești copii îl ajutau mereu pe un alt student cu dizabilități, Jackson, care era ignorat de majoritatea copiilor, dar nu de Annaliese și Jorge.

  Un act simplu de compasiune

Cindy i-a scris un bilețel părinților lui Jorge și Leonor pentru a le spune cât de frumoși sunt copiii lor, pe dinăuntru și pe dinafară. În fiecare zi, fratele și sora întreabă dacă pot sta cu Jackson în autobuz. Jackson are dificultăți în a se deplasa și astfel, acest act simplu de compasiune l-a făcut pe băiat să zâmbească și să se simtă mai bine. Într-o zi, Annaliese a încurajat-o pe Jackson să fie puternic, iar Jorge i-a luat ghiozdanul și l-a dus la clasa lui. Gesturile lor simple de compasiune i-au făcut pe toți să vadă că îngrijirea și bunătatea vin din interior și că acestea pot schimba lumea în mod pozitiv.

 Inspiră și speranță

Biletul scris de Cindy Clausen este un exemplu de cum o faptă simplă poate inspira și da speranță într-un moment în care lumea pare să se confrunte cu tot mai multe probleme sociale. Gestul mic al lui Annaliese și Jorge a arătat lumii întregi că un act de compasiune poate face diferența în viața cuiva. Într-o lume în care violența și ura sunt tot mai prezente, acțiunile de bunătate și compasiune oferă o rază de speranță și un exemplu de urmat. Faptele bune fac lumea să fie un loc mai bun, iar acești copii minunați ne reamintesc că putem face diferența în viața cuiva cu cele mai mici gesturi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page