Press "Enter" to skip to content

Situație șocantă în Kiev: Zelenski și primarul Vitali Kliciko, pe lista celor care trebuie să moară! Soțiile celor doi plâng cu lacrimi amare, în fiecare zi

De mai bine de o lună, Volodimir Zelenski și primarul Kievului, Vitali Kliciko încearcă să facă față trupelor rusești. Recent, soția primarului a mărturisit că se teme pentru viața soțului său și a precizat că atât el, cât și președintele sunt pe lista persoanelor care trebuie neapărat să moară din ordinului din Vladimir Putin. 

Natalia Kliciko: „Știu că fiecare zi poate fi ultima pentru Vitali”

Într-un interviu acordat recent, Natalia Kliciko nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de teamă că nu își va mai vedea niciodată soțul. Femeia se află acum în Hamburg, Germania.

Soția primarului Kievului a povestit că fiecare zi este un chin pentru ea, știind că poate fi ultima zi pentru acesta care încearcă din răsputeri să facă față atacurilor rusești, alături de Volodimir Zelenski. Femeia stă cu sufletul la gură întrucât în orice moment poate afla că soțul său nu mai este.  

Chiar dacă situația este extrem de delicată, Natalia Kliciko speră că lucrurile vor reveni la normal și că într-un final, Ucraina va învinge. Tot mai multe femei sunt disperate întrucât nu știu ce soartă vor avea soții lor care sunt au rămas pe câmpul de luptă.

„Știu că fiecare zi poate fi ultima pentru Vitali. Pot primi un mesaj groaznic oricând… E război. Dar încă mai am speranță. La fel ca toate femeile care au plecat din țară cu copiii lor și ai căror soți au rămas acolo să lupte. Cum să spun, e un sentiment amestecat: mi-e și teamă, dar, undeva, într-un colț al sufletului, am și speranță.  

Știu asta foarte bine. El și președintele Zelenski sunt în fruntea listelor de oameni doriți morți. Știu, însă, foarte bine nu vor abandona niciodată țara și capitala. Se vor lupta. Sunt deja niște eroi”, a precizat Natalia Kliciko la postul german ZDF, notează heute.at. 

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page