Press "Enter" to skip to content

Sinead O’Connor, in doliu! Fiul ei, de doar 17 ani, si-a pus capat zilelor: ”Lumina vietii mele”

Sinead O’Connor, in doliu! Shane, fiul cantaretei irlandeze Sinead O’Connor, in varsta de doar 17 ani, a murit la doua zile dupa ce a fost dat disparut, anunta independent.co.uk.

Vedeta a anuntat moartea fiului ei pe Twitter, la primele ore ale zilei de 8 ianuarie: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vietii mele, a decis sa puna capat luptei sale pamantesti astazi si este acum cu Dumnezeu. Sa se odihneasca in pace si nimeni sa nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atat de mult. Sa fii in pace”, scrie news.ro.

Cantareata irlandeza, in varsta de 55 de ani, a postat si melodia lui Bob Marley „Ride Natty Ride”, cu explicatia: „Acesta este pentru Shaney mea. Lumina vietii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albastri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu impreuna. Nicio granita nu ne poate desparti.”

Shane, ai carui parinti sunt O’Connor si muzicianul irlandez Dónal Lunny, a fost dat disparut la inceputul acestei saptamani.

In timpul cautarilor, artista postase pe Twitter un mesaj catre fiul sau: „Shane, viata ta este pretioasa. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zambet frumos pe chipul tau frumos. Lumea mea s-ar termina fara tine. Tu esti inima mea. Te rog nu o opri sa bata. Te rog nu te rani”.

Conform publicatiei Sunday World, cea mai probabil cauza a sinuciderii fiului cantaretei Sinead O’Connor ar fi depresia cauzata de restrictiile impuse de pandemia de coronavirus.

Artista a fost casatorita de patru ori si avea patru copii, Shane si Jake Reynolds, Roisin Waters si Yeshua Francis Neil Bonadio.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page