Press "Enter" to skip to content

Simona Halep, testată pozitiv la o substanță interzisă. Reacția imediată a româncei: ”Începe cel mai greu meci”

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a primit o notificare potrivit căreia a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, Roxadustat.

Românca a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate din Tenis și, la scurt timp, a venit cu un comunicat pe rețelele sociale.

Simona Halep, testată pozitiv la roxadustat

Simona Halep a recunoscut că a fost foarte surprinsă să afle că testul de la US Open a venit cu un rezultat pozitiv și că va face tot ce îi stă în putință pentru a demonstra că nu e vinovată.

Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr! Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

În întreaga mea carieră, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, este complet împotriva principiilor și valorilor cu care am fost educată. În fața unei astfel de situații, mă simt confuză și trădată.

Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conștientă o substanță interzisă. Am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu este vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare, despre dragostea pentru tenis pe care o am de 25 de ani”, a scris Simona Halep.

Sezonul Simonei Halep e încheiat

Chiar dacă nu ar fi primit suspendarea provizorie, Simona Halep nu mai juca oricum în acest sezon.

Sportiva a anunțat în septembrie că are nevoie de o perioadă de recuperare mai lungă după operația suferită la an.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page