Press "Enter" to skip to content

Simona Gherghe pleacă de la emisiunea “Mireasa”. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatoarea emisiunii

Simona Gherghe va lipsi câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă. Motivul a fost dezvăluit chiar de către ea.

În după-amiaza acestei zile, Simona Gherghe, alături de cei doi copii ai săi, Ana și Vlad, au fost invitați în cadrul „Observatorului” de la ora 13. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a vorbit despre cum au fost Sărbătorile Pascale la ei în familie, dar și despre faptul că va lipsi de la emisiunea matrimonială.

În următoarele zile, Simona Gherghe va pleca alături de soțul său, Răzvan, într-o vacanță departe de țară, în Londra. Dat fiind acest fapt, prezentatoarea va lipsi de la cârma reality show-ului pe care îl prezintă. 

„Plecăm în delegație în vacanța de 1 mai la Londra.” a declarat Simona Gherghe la „Observator”

Gabriela Cristea, în locul Simonei Gherghe?

Nu știm cine îi va lua locul acesteia cât timp va lipsi, însă șansele ca, Gabriela Cristea să prezinte emisiunea „Mireasa” în zilele în care Simona Gherghe este în vacanța de 1 mai sunt destul de mari. În trecut, Gabriela a mai prezentat emisiunea în locul Simonei. Acest lucru s-a întâmplat din cauză că Simona a fost testată pozitiv cu COVID-19 la acea vreme.  

Simona Gherghe prezintă emisiunea „Mireasa” din luna septembrie a anului 2020. În trecut emisiunea a fost prezentată de către actrița Diana Dumitrescu, însă după doar un sezon, echipa emisiunii a decis ca aceasta să fie înlocuită cu Simona Gherghe. Până la acest reality show matrimonial, Simona Gherghe a prezentat timp de 10 ani emisiunea „Acces direct!”,

„N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua „Mireasa”, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!” a declarat Simona Gherghe în momentul în care a anunțat că va prezenta emisiunea „Mireasa” .

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page