Press "Enter" to skip to content

Simona Gherghe are probleme în căsnicie. Totul pornește de la copii

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Vedeta trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și se consideră o femeie împlinită de când s-a căsătorit și a devenit mamă. Așa cum în orice familie, în orice cuplu mai există și probleme, și celebra Simona se lovește de ele în ceea ce privește căsnicia.

Cele mai dese motive de ceartă

Simona Gherghe se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este cunoscută în toată țara, iubită de o mulțime de oameni și are și o familie minunată. Se bucură de clipe minunate alături de soț și cei doi copii și nu îi lipsește nimic, din niciun punct de vedere.

Chiar dacă se înțelege foarte bine cu soțul ei, între cei doi mai apar și probleme. Prezentatoarea TV mărturisește că, cel mai des, se ciondănesc din cauza copiilor. Soțul ei i-ar răsfăța prea tare și s-ar stresa prea mult când vine vorba de ei, în timp ce pe ea ar acuza-o că este delăsătoare și relaxată.

Simona Gherghe spune că își înțelege soțul, dar și-ar dori ca acesta să le acorde mai multă încredere celor mici. În plus, spune că momentele în care sunt doar ei doi sunt foarte rare, pentru că cei mici sunt dependenți de ei și refuză să stea prea mult cu bunicii, fiind mereu în compania părinților. Se bucură, totuși, că au reușit să meargă la Paris trei zile, doar ei doi.

”În ultimele luni, n-am mai avut momente în care să evadăm. Pentru că nu s-a mai putut. Mai ieşeam la film doar noi doi, dar acum nu mai putem nici măcar asta. Aşteptăm vremuri mai bune, să putem pleca măcar două zile.Copiii sunt cu noi permanent. Sunt încă mici, probabil că în timp o să fie mai uşor. Oricum, sunt fericită că am reuşit să plecăm trei zile la Paris, la sfârşitul lui august. ”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Simona Gherghe, adevărul despre gelozie

Simona Gherghe este căsătorită cu soțul ei de patru ani și au împreună doi copii. Relația lor este una foarte frumoasă, iar vedeta spune că nu s-a pus niciodată problema de gelozie în mariajul lor, deși multe femei se luptă cu această patimă.

Simona spune că nu și-au ascuns nimic, niciodată și au spus lucrurilor pe nume mereu. Când au o problemă, discută împreună despre aceasta și caută soluții, fără a se ajunge la certuri mari. Cât despre gelozie, nu și-au dat niciodată motive în acest sens.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page