Press "Enter" to skip to content

Și-a lăsat amanta gravidă și a plătit-o să plece din țară. Ce s-a întâmplat după nouă luni

Și-a lăsat amanta gravidă și a plătit-o să plece din țară.. Ce s-a întâmplat după nouă luni e de-a dreptul șocant. Bărbatul nu s-ar fi așteptat în veci ca soția sa să afle în acest fel.

După ani de relație, un bărbat căsătorit cu doi copii mici acasă a simțit că nefericirea s-a strecurat în relația lui cu soția. Cum pasiunea lipsea cu desăvârșire printre pamperși și colici, bărbatul și-a găsit o amantă. Tânără, frumoasă, fără să pună prea multe întrebăr și pusă pe distracție. Idila dintre ei a durat destul de puțin. Dar a fost suficient încât bărbatul să ia o gură proaspătă de aer.

Deși soția simțea că bărbatul său o înșală, aceasta era dispusă să îl ierte și să meargă mai departe. Dar totul era doar o bănuială. Nu îl prinsese cu nimic pentru a-și concretiza gândurile. I-a crezut în continuare toate scuzele petru care a lipsit de acasă.

Într-o zi, amanta i-a trimis un sms în care își dorea să se întâlnească urgent. Bărbatul s-a aranjat ca de obicei, și-a luat zâmbetul plin de pasiune și în câteva minute s-a întâlnit cu focoasa amantă. Întâlnirea a durat puțin și a femeia a reușit să-i șteargă zâmbetul de pe buze imediat. I-a dat vestea cea mare. Era gravidă!

Bărbatul nu a știut cum să reacționeze, iar prima idee care i-a venit în minte, a fost să ofere o sumă de bani consistentă, cu condiția să se întoarcă înapoi la mama sa. Femeia a acceptat, a luat banii și a plecat din țară. Bărbatul a avut o singură dorință în schimb, a rugat-o doar să-l anunțe când va naște, să-i trimită o vedere și să scrie pe ea Spaghete.

După nouă luni, soția găsește în cutia poștală vederea de la amantă și îi citește soțului mesajul scris.

Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftele, două fără. Trimite sos de roșii”. Soțul a leșinat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page