Press "Enter" to skip to content

Sfaturi prețioase de la Mihai Voropchievici. Lucrurile pe care nu trebuie niciodată să le dai împrumut

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară și numerologi. Celebrul specialist a vorbit de curând despre un aspect important pe care trebuie să îl avem în vedere. Mai exact, ne spune ce nu trebuie să dăm cu împrumut niciodată. Aceste obiecte nu se înstrăinează!

Lucruri care nu se împrumută

Mihai Voropchievici ne oferă sfaturi de care este bine să ținem seama pentru a ne păstra energia bună și pentru a avea o viață perfectă. Astrologul a dezbătut problema lucrurilor care nu trebuie date niciodată cu împrumut, pentru a nu comite vreo greșeală.

Astfel, nu este bine să dai cu împrumut și nici să iei sare de la cineva. Cel mai bine este să cumpărăm sare dacă chiar ne trebuie, pentru că acest aliment este purtător de multe elemente negative dacă circulă de la o persoană la alta. Casa se curăță de energia negativă cu sare, bijuteriile la fel, deci să nu ne murdărim viețile degeaba.

Mai exact, nimic nu se dă cu împrumut din ce este în bucătărie. Vase, tacâmuri, crătiți sau tăvi, pentru că se pot întoarce la noi cu o energie negativă care să ne afecteze starea.

„Soția a dat unei vecine o cratiță uriașă în care facem gemurile și dulcețurile. Ne-a adus-o afectată, ne-a lipit-o. Ca dovadă, că îți poate trimite înapoi și acea negativitate de care vorbim”, a povestit Mihai Voropchievici

Ce să nu dai niciodată altora

Este foarte important să știm că nu se dau niciodată cu împrumut lucrurile personale, haine, bijuterii, încălțăminte. Acestea, odată purtate de altcineva, se pot întoarce cu energii mai negative decât sarea. Astfel, dacă le-a purtat o altă persoană, mai bine i le-ai da de tot, pentru că oricum nu te vei mai simți confortabil cu ele pe tine.

Nici mătura nu e bine să umble de la o persoană la alta, pentru că se încarcă cu cele mai multe energii. Se zice că atâtea fire de mătură, atâtea stări neplăcute putem primi de la un astfel de obiect folosit.

Dacă cineva ne cere pâine, să avem grijă să nu dăm colțuri. Dacă ai dat colțul, dai și bunăstarea din casa ta și rămâne acolo doar o energie negativă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page