Press "Enter" to skip to content

Sfâșietor! Ce a găsit Laura Cosoi în casa mamei sale. Era ascunsă într-o carte: „Printre momentele ei preferate”

La o lună de când și-a pierdut mama, Laura Cosoi a făcut o descoperire sfâșietoare în casa acesteia. Nu s-ar fi așteptat.

Întoarsă în casa mamei sale pentru a retrăi amintirile, după ce Ligia Cosoi s-a stins din viață în urmă cu o lună, Laura a avut parte de o surpriză emoționantă. Ce ascundea, într-o carte, cea care i-a dat  viață.

Ce a găsit Laura Cosoi în casa mamei sale

Laura Cosoi traversează una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai grele perioade din viața sa deopotrivă. În urmă cu o lună, actrița a făcut o dezvăluire sfâșietoare și a anunțat că mama sa a pierdut lupta cu cancerul.

„Mamica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, este mesajul pe care vedeta l-a transmis în mediul online pe 19 decembrie 2023.

În același timp, vedeta trăiește un adevărat miracol acum, fiind însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Dar nu se poate bucura pe deplin de perioada sarcinii, din cauza durerii pricinuite de pierdere.

Cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dat viață, prima de când a aceasta a decedat, Laura s-a întors în casa ei. Și pentru a-i simți și mai mult prezența, a început să se uite prin cărțile din bibliotecă.

Într-una dintre ele a făcut o descoperire sfâșietoare. Ligia Cosoi păstra o fotografie surprinsă cu ani în urmă la Muzeul Antipa, pe care l-au vizitat cu ocazia aniversării de un an a Ritei, fiica Laurei.

Amintirea a emoționat-o pe actriță

La vederea fotografiei, Laura Cosoi s-a emoționat și a împărtășit momentul cu prietenii săi din mediul online. Pe atunci, nimic nu prevestea tragedia care urma să se abate asupra familiei sale.

„Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, când ne gândeam că va fi o vizită relaxantă, dar ea a început să meargă și să descopere lumea. Eram deja epuizată spre final! Mama mi-a făcut poza.

Și am găsit-o printre cărți. Era printre momentele ei preferate”, a povestit celebra actriță despre darul primit de la mama sa chiar și după moartea acesteia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page