Press "Enter" to skip to content

Secretul unei doctorițe care a slăbit 45 de kilograme. Cinci sfaturi cu care a reușit să ajungă la această greutate

Chiar dacă se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, cea în care preparatele alimentare sunt vedete, există și persoane care încă țin diete alimentare pentru a scăpa de kilogramele în plus. O doctoriță a slăbit 45 de kilograme, în urma dorinței arzătoare de a avea o greutate mai mică. Medicul a început o dietă personalizată și a ținut cont de cinci sfaturi importante.

  • Secretul unei doctorițe care a slăbit 45 de kilograme
  • Cinci sfaturi cu care a reușit să ajungă la această greutate

Femeia a s-a luptat din greu, foarte mulți ani, pentru a slăbi. După ce a luat în calcul mai mulți factori, aceasta a reușit să ajungă la greutatea de 45 de kilograme.

Secretul unei doctorițe care a slăbit 45 de kilograme

Foarte mulți ani s-a luptat cu kilogramele în plus. Doctorița Emi Hosoda a precizat că și-a folosit pregătirea în domeniul medical pentru a-și concepe o dietă personalizată, care să o ajute să ajungă la greutatea mult visată.

Medicul a luat în calcul atât genetica, cât și microbiomul intestinal. Astfel, ea a reușit să atingă greutatea de 45 de kilograme.

Cum a reușit să ajungă la această greutate

În acest fel, Dr. Emi Hosoda a precizat că trebuie să ținem cont cantitatea de zahăr consumată, nu doar de calorii. Mai mult decât atât, ea a spus că zahărul în exces este stocat de corp sub formă de grăsime. Și asta nu este tot. Medicul a mai spus că nu îşi stabilește obiectivele, dar nici limitele calorice pentru a slăbi.

Tot Dr. Emi Hosoda recomandă consumul de 15 și 30 de mililitri de apă pe kilogram de greutate corporală. În acest fel, acest lucru depinde şi de nivelul de activitate zilnică, persoanele active consumând mai multă apă, decât cele sedentare.

Pe lângă grija la alimentație, aceasta a mărturisit că ia suplimente de magneziu pentru a putea să se odihnească, dar și să reziste tentației la zahăr. Cu toate acestea, sportul este la fel de important în lupta cu kilogramele în plus. Antrenamentul de forță a ajutat-o cel mai mult.

Cum a reușit să ajungă la această greutate

Dr. Emi Hosoda a oferit cinci sfaturi pentru pierderea în greutate.

1. Țineţi cont de zahăr, nu de calorii;

2. Nu număraţi caloriile;

3. Beţi suficientă apă;

4. Asiguraţi-vă că dormiţi suficient;

5. Antrenamentul de forță.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page