Press "Enter" to skip to content

Scandal imens la Mireasa! Fanii emisiunii vor să protesteze în stradă. Acuzaţii dure la adresa emisiunii prezentate de Simona Gherghe

Fanii show-ului matrimonial Mireasa amenință cu ieșirea în stradă, acuzaţiile fiind că voturile prezentate în emisiune nu ar reflecta realitatea SMS-urilor pe care telespectatorii le-ar trimite în susținerea concurenților preferați.

Scandal imens la Mireasa! Campania a fost iniţiată de comunitatea „Viperele vesele”, mai întâi cu o petiție online  semnată de mai multe persoane şi prin care li se cere producătorilor transparentizarea procesului de votare, o dovadă clară că procentele pe care le prezintă Simona Gherghe la fiecare gală săptămânală sunt reale. „Viperele vesele” au pornit chiar și un boicot împotriva televiziunii Antena 1, pe tronsonul orar la care se difuzează Mireasa, iar după ce foarte mulţi fani ai show-ului au închis televizoarele ori au mutat pe alte canale, audienţa a sscăzut considerabil, scrie Fanatik.

Show-ul matrimonial de al Antena 1 a fost acuzat că ar favoriza-o pe concurenta Hatice și ar ascunde o altă poveste de iubire, una care ar fi formată din doi băieți, Alex și Mihai. „Viperele vesele” au trimis, la un moment dat, un cadou pentru cei doi băieți, un tort, însă acesta se pare că nu a mai ajuns la concurenți, iar producătorii au fost acuzați de homofobie. Hatice, tânăra a cărei poveste de viață a indignat comunitatea Viperelor Vesele, a mărturisit că în trecut a căzut în patima drogurilor, iar fanii emisiunii susţin că astfel de personaje nu ar trebui promovate.

„Campania ora televizoarelor închise, propusă pentru gala emisiunii Mireasa din 31. 03. 2023 a avut un real succes. Telespectatorii au protestat, închizând televizoarele. Au spus stop abuzurilor producătorilor, stop discriminării comunității LGBT și a comunității Viperele vesele. Un nu categoric proxenetismului și consumului de droguri, susținând nu doar campania împotriva infracționalității ci și, totodată, transparentizarea voturilor în această emisiune. Protestul s-a reflectat în cifrele de audiență”, a fost mesajul transmis de Viperele vesele.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page