Press "Enter" to skip to content

Saveta Bogdan vrea să se căsătorească la 77 de ani! Artista își dorește un soț american: „Să aibă grijă de mine, să îmi cumpere și mie…”

Saveta Bogdan are mari planuri de viitor! Îndrăgita artistă vrea să se căsătorească la vârsta de 77 de ani. Cântăreața își dorește un soț american. Ce condiții trebuie să îndeplinească bărbatul care îi poate cuceri inima interpretei. Ce a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars.

  • Saveta Bogdan vrea să se mărite
  • Ce pretenții are de la viitorul soț

Saveta Bogdan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, vorbește deschis atunci când vine vorba de viața ei personală. Artista este gata să spună marele „Da”.

Saveta Bogdan vrea să se mărite

În exclusivitate pentru Antena Stars, Saveta Bogdan a mărturisit că este pregătită să se căsătorească. Artista a ținut să precizeze că va pleca în vizită la fiica ei, în America, în luna mai, iar bineînțeles că se gândește că acolo ar putea avea șansa să întâlnească un bărbat potrivit pentru ea.

Saveta Bogdan nu exclude posibilitatea că ar putea ajunge în fața altarului, însă trebuie să găsească un bărbat care să îi cucerească inima cu adevărat.

„Eu sunt un om singur, singurătatea este foarte rea! Acum nu știu dacă și bătrânețea este foarte urâtă pentru toată lumea, dar eu sunt tânără și frumoasă! Și veșnic pregătită să mă mărit! Eu o să plec în mai în America, la fată, după Paște, imediat. Și dacă găsesc un bărbat ca lumea, să mă înțeleagă, are și el nevoie să ne alinăm durerile, de ce nu?!”, a mărturisit Saveta Bogdan, pentru Antena Stars.

Ce pretenții are artista de la viitorul soț

Saveta Bogdan preferă să găsească un bărbat din America, dar nu spune „nu” nici dacă ar fi român. Cântăreața vrea ca viitorul soț să fie apropiat de vârsta ei, să aibă o situație finaciară bună, dar și să fie inteligent.

„Și poate găsesc un american. Poate îmi găsesc un român, cu românii e cam greu, dar nu se știe! Dacă îmi găsesc ceva să îmi convină, nu zic nu! Mă mărit să am și eu un om în casă! Să aibă grijă de mine, să îmi cumpere și mie o pâine. Să facă cumpărăturile, de ce? Este foarte bine cum m-am gândit. (…) Să fie apropiat de vârsta mea, să fie un om inteligent, să aibă și el un bănuț. Doar nu o să îl țin eu”, a adăugat artista.

Rămâne de văzut dacă Saveta Bogdan își va găsi jumătatea curând și va spune marele „Da” pe viitor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page