Press "Enter" to skip to content

Șapte foști concurenți de la Chefi la cutite au murit în ultimii 3 ani. Astăzi s-a stins din viață și Dumitru Pop Tincu

Familia Chefi la cițite plânge astăzi moartea celui de-al șaptelea fost concurent în mai puțin de 3 ani. Maestrul popular Dumitru Pop Tincu s-a stins din viață pe 15 decembrie, la nici două săptămâni după un alt fost concurent îndrăgit și la scurt timp după alți cinci bucătari care și-au încercat norocul la celebrul show culinar.

  • Cei șapte foști concurenți Chefi la cuțite care au murit
  • Dumitru Pop Tincu a încetat din viață azi

În mai puțin de 3 ani, șapte foști concurenți Chefi la cuțite au trecut în neființă. Numai în ultimele două luni, trei dintre cei care au apărut în cadrul show-ului culinar de la Antena 1 au murit, unul dintre ei fiind Nosfe, îndrăgitul membru al trupei Șatra Benz.

Șapte foști concurenți de la Chefi la cutite au murit în mai puțin de 3 ani

Cel care dezchide lista foștilor concurenți care au încetat din viață este Vasile Rusu, în primăvara anului 2020, maestrul popular Dumitru Pop Tincu fiind ultimul, decesul său fiind pronunțat chiar azi, 15 decembrie 2022.

Vasile Rusu

Fostul concurent Vasile Rusu, cunoscut ca „sosia lui Romică Țociu” și sub porecla Vili, s-a stins din viață la spitalul din Suceava. Bucătarul, care a fost și viceprimar al orașului Broșteni, a murit pe 17 aprilie 2020, la Spitalul Județean Suceava. Avea vârsta de 54 de ani și a încetat din viață după o săptămână în care a fost internat la secția Pneumologie a Spitalului Județean Suceava, fiind infectat cu noul coronavirus, conform monitorulsv.ro.

Liviu Chiorpec

Moartea lui Liviu Chiorpec a provocat valori de reacții de șoc în rândul foștilor concurenți de la Chefi la cuțite și al celor trei chefi. În 2019, a participat la sezonul 7 al emisiunii și s-a prezentat ca fiind un inginer care, după zeci de ani de muncă la corporație, a decis să lase totul pentru a se face bucătar și a reușit. El a devenit profesor de gastronomie la o școală de cooking, revenind în următoarele sezoane pentru a juriza preparatele altor concurenți.

Pe 4 noiembrie 2021, Liviu Chiorpec și-a dat ultima suflare, fiind răpus de cancer.

Lino Bucci

Bucătarul Lino Bucci a murit pe 3 mai 2022 . Italianul a venit alături de familie la Chefi la cuțite. Fiica lui, Mayla, a fost cea care a făcut publică vestea tristă a trecerii în neființă a tatălui ei. Acesta a participat la celebra emisiune în 2019, cu familia lui formată din soție și cele două fiice.

Gheorghe Vătafu

Gheorghe Vătafu a plecat dintre cei vii în vară, pe 30 august. El a fost un maestru în arta culinară și unul dintre fondatorii gastronomiei românești moderne. Participase la Chefi la cuțite în 2022 și s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani.

Fostul concurent a lucrat mai bine de 35 de ani ca bucătar și, de-a lungul anilor, a gătit pentru mai multe persoane influente, chiar și pentru Gheorghe Gheorghiu Dej sau soții Ceaușescu.

Nosfe

Cu aproape 2 luni în urmă, pe data de 16 octombrie 2022, se producea tragedia care avea să zguduie industria muzicală și echipa sezonului 10 Chefi la cuțite. Nosfe se prăbușea și își dădea ultima suflare, la scurt timp după un concert. La scurt timp s-a aflat că artistul a suferit un infarct la doar 37 de ani.

Iulian Juncănaru

La începutul lunii, dentistul Iulian Juncănaru a încetat din viață. Fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 8, nu era cunoscut cu probleme de sănătate, fiind și foarte tânăr. Cauza morții nu este cunoscută, dar din mesajele postate de prietenii fostului concurent de la Chefi la cuțite reiese că Iulian Juncănaru a fost găsit fără viață în locuința lui.

Dumitru Pop Tincu

Cea mai recentă pierdere este cea de astăzi, reprezentată de moartea lui Dumitru Pop Tincu, care a trecut în neființă la vârsta de 67 de ani, după ce a fost răpus de o boală grea.

Maestrul popular a participat în anul 2020 la emisiunea Chefi la cuțite, unde și-a prezentat meseria spectaculoasă și tradițiile pe care le-a respectat cu strictețe. Bărbatul era maestru popular la Cimitirul Vesel din Săpânța și a primit titlul de tezaur viu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page