Press "Enter" to skip to content

Să vezi și să nu crezi! Câți lei costă un singur mic, la „Impinge tava”, în Eforie Nord

Este vârf de sezon, motiv pentru care, în această perioadă, este așteptat un „val” uriaș de turiști. Printre stațiunile preferate se află și Eforie Nord, însă unde pot servi masa aceștia? Printre localurile de la malul mării, turiștii pot opta să servească masa la „împinge tava”. Iată mai jos, în articol, câți lei costă un singur mic, dar și alte preparate.

În perioada 1 iulie – 15 august 2023 este vârf de sezon, iar, potrivit estimărilor, prețurile din stațiunile de pe litoral vor fi în creștere. Turiștii care merg în stațiunea Eforie Nord, pentru a se relaxa, pot servi masa fie la diverse localuri de la malul mării, fie la „împinge tava”. Însă, ce sume trebuie să plătească pentru o simplă masă de prânz, după ce se scaldă pentru câteva ore în razele soarelui, la plajă?

Micii sunt „vedete” peste tot – de la stațiunile montane până la cele de pe litoralul românesc. Pentru că este un aliment „versatil”, este preferat de foarte mulți români. Însă, câți lei costă un singur mic, la „împinge tava”? În stațiunea Eforie Nord, cei care doresc să se înfrupte, la prânz, dintr-o porție de mici trebuie să știe faptul că unul singur costă 5 lei. De altfel, dacă ai de gând să îți iei o porție de cinci mici cu muștar, trebuie să plătești 25 de lei. Însă, pe lângă mici, turiștii pot opta și pentru alte preparate la localul din Eforie Nord. Mai jos se regăsesc prețurile pentru acestea.

Cât plătești pentru alte preparate la „împinge tava” în Eforie Nord?

Pentru cei care doresc să achiziționeze alte preparate, pe lângă celebrii mici, la „împinge tava”, în Eforie Nord, trebuie să știe că prețurile sunt accesibile. De exemplu, o porție de 100 de grame de cârnați costă 15 lei. Cei care doresc să se înfrupte dintr-o porție de 100 de grame de ceafă de porc la grătar trebuie să plătească 18 lei.

De altfel, cinci bucăți de crispy de pui costă 25 de lei, iar 150 de grame de piure de cartofi costă 11 lei. Cei care doresc să servească ciorbă la prânz au mai multe opțiuni dintre care pot alege. De exemplu, o ciorbă de burtă costă 19 lei, iar o ciorbă de văcuță este 18 lei. Ciorba de pui a la grec sau cea de perișoare costă 17 lei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page